Hocam yeni sistem aldım ama monitöre param yetmedi bu yüzden 2 eski monitörümden birini kullanacağım biri 1440x900 60Hz diğeri ise 1280x1024 75Hz kadar çıkabiliyor sizce hangisini kullanmalıyım? Sistemim RTX 3060 12 GB - R5 7500F VGA girişi olmadığı için HDMI to VGA kablosu önerir misiniz? Böyle 4-5 ay kullansam ne sıkıntı yaşarım?
Bence 1440x900 kullan çünkü diğer ekran kareye daha yakın olduğu için daha çok sıkıntı çekersin. Benim yan ekranım da 1280x1024 onu da hdmi to vga kablosuyla bağladım. Aldığım yerin linki bırakıyorum
Bence 1440x900 kullan çünkü diğer ekran kareye daha yakın olduğu için daha çok sıkıntı çekersin. Benim yan ekranım da 1280x1024 onu da HDMI to VGA kablosuyla bağladım. Aldığım yerin linki bırakıyorum.
Aynı ürün bende var gayet güzel ama tavsiyem daha uzun ömürlü olsun istersen ve 4K için direk bir ucu VGA diğer ucu HDMI olan kablolardan alabilirsin altın uçlulardan.
Aynı ürün bende var gayet güzel ama tavsiyem daha uzun ömürlü olsun istersen ve 4K için direk bir ucu VGA diğer ucu HDMI olan kablolardan alabilirsin altın uçlulardan.