S Shevchenko Hectopat Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2018 #1 Alfais AL-4547 Hdmi To Vga Monitör Çevirici Dönüşütürücü Fiyatı Dark HDMI - VGA Dijital - Analog Dönüştürücü Fiyatı Bunlardan hangisini önerirsiniz? Ya da önerdiğiniz farklı bir dönüştürücü var mı? Bir de şöyle bir şey duydum Dark markası ara çözünürlükleri desteklemiyor diye. Kullanan varsa öyle bir şey var mı gerçekten? Varsa eğer oyunlarda sıkıntı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2018
Alfais AL-4547 Hdmi To Vga Monitör Çevirici Dönüşütürücü Fiyatı Dark HDMI - VGA Dijital - Analog Dönüştürücü Fiyatı Bunlardan hangisini önerirsiniz? Ya da önerdiğiniz farklı bir dönüştürücü var mı? Bir de şöyle bir şey duydum Dark markası ara çözünürlükleri desteklemiyor diye. Kullanan varsa öyle bir şey var mı gerçekten? Varsa eğer oyunlarda sıkıntı olur mu?
E emrhankaya Hectopat Katılım 11 Ağustos 2015 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2018 #2 Ben de dönüştürücü almak istiyorum. Siz hangisini tercih ettiniz memnun musunuz?