excelunce123 Femtopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #1 Ekran kartım 5670 1GB monitör VGA girişli HDMI to VGA almam gerekiyor sizce aktif mi pasif mi almalıyım pasif dönüştürücü çalışır mı?
Ekran kartım 5670 1GB monitör VGA girişli HDMI to VGA almam gerekiyor sizce aktif mi pasif mi almalıyım pasif dönüştürücü çalışır mı?
RuthlessGrey Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 605 Çözümler 6 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarım Uzmanı, Yazılım Geliştirici 27 Aralık 2020 #2 excelunce123 dedi: Ekran kartım 5670 1GB monitör VGA girişli HDMI to VGA almam gerekiyor sizce aktif mi pasif mi almalıyım pasif dönüştürücü çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Aktif alın her zaman kullanırsınız, kafanız rahat olur. Pek fiyat farkı yok zaten.
excelunce123 dedi: Ekran kartım 5670 1GB monitör VGA girişli HDMI to VGA almam gerekiyor sizce aktif mi pasif mi almalıyım pasif dönüştürücü çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Aktif alın her zaman kullanırsınız, kafanız rahat olur. Pek fiyat farkı yok zaten.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.385 Çözümler 70 Yer Istanbul 27 Aralık 2020 #3 excelunce123 dedi: Ekran kartım 5670 1GB monitör VGA girişli HDMI to VGA almam gerekiyor sizce aktif mi pasif mi almalıyım pasif dönüştürücü çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Ekran kartında zaten VGA çıkışı var. Ne için bu işlemi yapmak istiyorsun amacın görüntü almak mı?
excelunce123 dedi: Ekran kartım 5670 1GB monitör VGA girişli HDMI to VGA almam gerekiyor sizce aktif mi pasif mi almalıyım pasif dönüştürücü çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Ekran kartında zaten VGA çıkışı var. Ne için bu işlemi yapmak istiyorsun amacın görüntü almak mı?
RuthlessGrey Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 605 Çözümler 6 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarım Uzmanı, Yazılım Geliştirici 27 Aralık 2020 #4 V. Scaletta dedi: Ekran kartında zaten VGA çıkışı var. Ne için bu işlemi yapmak istiyorsun amacın görüntü almak mı? Genişletmek için tıkla... Monitörde vga yoktur.
V. Scaletta dedi: Ekran kartında zaten VGA çıkışı var. Ne için bu işlemi yapmak istiyorsun amacın görüntü almak mı? Genişletmek için tıkla... Monitörde vga yoktur.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.385 Çözümler 70 Yer Istanbul 27 Aralık 2020 #5 RuthlessGrey dedi: Monitörde vga yoktur. Genişletmek için tıkla... excelunce123 dedi: monitör VGA girişli Genişletmek için tıkla...
RuthlessGrey dedi: Monitörde vga yoktur. Genişletmek için tıkla... excelunce123 dedi: monitör VGA girişli Genişletmek için tıkla...
excelunce123 Femtopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #6 Ekran kartında DVI ve HDMI çıkışı var maalesef VGA yok. V. Scaletta dedi: Ekran kartında zaten VGA çıkışı var. Ne için bu işlemi yapmak istiyorsun amacın görüntü almak mı? Genişletmek için tıkla... Saphhire Flex versiyonu bu VGA yok o yüzden.
Ekran kartında DVI ve HDMI çıkışı var maalesef VGA yok. V. Scaletta dedi: Ekran kartında zaten VGA çıkışı var. Ne için bu işlemi yapmak istiyorsun amacın görüntü almak mı? Genişletmek için tıkla... Saphhire Flex versiyonu bu VGA yok o yüzden.