HDMI to VGA aygıtından jack uzatma kablosu yapma

PSAlvador

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
İntörn Tıp Doktoru
Arkadaşlar elimde şöyle bir jack girişi bulunan dönüştürücü var.

51ZJWDaEIWL._AC_SY450_.jpg

Ben bununla şu işlevi görebilecek bir şey yapmak istiyorum:

images - 2021-07-19T140617.827.jpeg

Yapabilir miyim, jack girişi olarak kasanın önündeki girişi harap etmek istemiyorum, arkaya jack uzatması almak için para vermek de istemiyorum. Bunu kullanabilir miyim? Bu konular hakkında hiçbir fikrim yok yani AUX kablomun ucunu buradaki dönüştürücü ile birleştirsem içini açıp, işe yarar mı?

İçini açmanızı tavsiye etmem. Düşük bir bütçe ile kablo alabilirsiniz.

Kabloyu gözden çıkardım zaten, sadece mümkünü var mı merak ettim, ufak bir lehim ile halledebileceksem para vermek istemiyorum.
Mümkün değil diye bir şey yok. Fakat uğraştırır. Doğru bir şekilde yapmak gerekir.

Yani açtığımda görüntüyü aktaran kablolar ile sesi aktaran kablolar ayrıysa yapabilirim sanırım.

Mantıklı bir işlem değil. O adaptörde sadece dişi 3.5mm soket var. Diğer ucu karta lehimlidir. Sadece dişi uç bir işinize yaramaz. Kablo ve erkek uç gerekli size ek olarak. Ayrıca düzgün bir lehimleme yapmanız lazım. Pratiklik ve maddi olarak mantıklı bir işlem değil. Ucuzundan böyle bir dönüştürücü alın daha mantıklı olur sizin için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı