HDMI to VGA çevirici işe yarar mı?

yigitkajmer

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar LG 24mk 430h b monitörüm vardı 2 gün önce itibarıyla panel çatladı yani anlayacağınız emekliye ayrılmış durumda. Elimde eski VGA girişli monitörler var onları denemek istiyorum ama HDMI yok tabii. Ekran kartı 1660S. Ben HDMI to VGA giriş alsam karttan eski monitöre bağlantı yapsam görüntü alabilir miyim? Alabilirsem kaliteli çok pahalı olmayan HDMI to VGA çevirici önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar LG 24mk 430h b monitörüm vardı 2 gün önce itibarıyla panel çatladı yani anlayacağınız emekliye ayrılmış durumda. Elimde eski VGA girişli monitörler var onları denemek istiyorum ama HDMI yok tabii. Ekran kartı 1660S. Ben HDMI to VGA giriş alsam karttan eski monitöre bağlantı yapsam görüntü alabilir miyim? Alabilirsem kaliteli çok pahalı olmayan HDMI to VGA çevirici önerir misiniz?
Evet alırsın fakat performansları düşürüyorlar.

Görüntü alırsın ve daha iyisini pek aratmaz çünkü monitör eski ne kadar performans bekleye bilirsin ki? Bence mantıklı, yap.
Bundan önce de bozulduğunda bi çevirici alıp başka monitörde denemiştim ama bi saniye görüntü gelip gitmişti.Monitörle alâkalı olabilir belki ama tekrar almalı mıyım yine aynı arızayı yapar mı,boşa masrafa gerek varmı diye düşünüyorum.Aldığımda 20tl idi şimdi iki katına çıkmış fiyatı.Neyse doğrusunu araştırıp öğrenirsem sipariş edip denerim sonucu buraya yazarım.

Açıkçası o sorunun çevirici ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Kalitelisi kalitesizi yok hepsinin çalışma mantığı aynı. Bi dene bakalım

Açıkçası o sorunun çevirici ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Kalitelisi kalitesizi yok hepsinin çalışma mantığı aynı. Bi dene bakalım
Az önce kardeşimi görüntülü aradım.Güç kablosu ve VGA girişi taktı(çevirici yok normal taktı)sol üstte test good yazıyormuş.Samsung monitör eski 19 inç kare monitör.Bunun için çevirici almaya değer mi çok küçük çünki bana çok az geldi 24 inç den sonra bilmiyorum.

Az önce kardeşimi görüntülü aradım. Güç kablosu ve VGA girişi taktı(çevirici yok normal taktı)sol üstte test good yazıyormuş. Samsung monitör eski 19 inç kare monitör. Bunun için çevirici almaya değer mi çok küçük çünkü bana çok az geldi 24 inçden sonra bilmiyorum.

Çevirici dediğin 50 TL. Yani değer mi değmez mi bilemem çünkü maddiyatini bilmiyorum. Bence idarelik al gitsin. İndirim kampanya filan olduğu zaman ya da maddiyatin daha elverişli olduğu anda alırsın monitör.

Çevirici dediğin 50 TL. Yani değer mi değmez mi bilemem çünkü maddiyatini bilmiyorum. Bence idarelik al gitsin. İndirim kampanya filan olduğu zaman ya da maddiyatin daha elverişli olduğu anda alırsın monitör.
Hocam dark marka dönüştürücü aldım hdmı karta takılan vga kablo takılan olandan.Taktım monitöre görüntü geldi ama 4 5 tane çizgi aşağıdan yukarıya doğru gidiyor sürekli.Bunu nasıl çözeriz? Video yüklemeye çalıştım ama izin vermedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı