Ebooo22 Femtopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #1 Monitörümde VGA ve DVI var. Ekran kartımda ise HDMI ve DVI var zamanında HDMI to VGA dönüştürücü almıştım. Onu kullanıyorum, direkt VGA kablosu alıp görüntüyü onla aktarmaya değer mi? HDMI to VGA ile DVI görüntüsü arasında aşırı fark olur mu?
Monitörümde VGA ve DVI var. Ekran kartımda ise HDMI ve DVI var zamanında HDMI to VGA dönüştürücü almıştım. Onu kullanıyorum, direkt VGA kablosu alıp görüntüyü onla aktarmaya değer mi? HDMI to VGA ile DVI görüntüsü arasında aşırı fark olur mu?
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #2 Fark çok az olur. Sorun yaşıyor musun? Görüntü gidip gelmesi vs?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.746 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #3 Neden direkt DVI kablosu kullanmıyorsun? İkisinde de DVI var diyorsun. Sürümleri mi farklı?
Ebooo22 Femtopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #4 BerkayZ87 dedi: Neden direkt DVI kablosu kullanmıyorsun? İkisinde de DVI var diyorsun. Sürümleri mi farklı? Genişletmek için tıkla... Zamanında çok bilgim yoktu dönüştürücü almıştım onla devam ettim ekstradan para harcayasım gelmedi Mehmet A dedi: Fark çok az olur. Sorun yaşıyor musun? Görüntü gidip gelmesi vs? Genişletmek için tıkla... Pek bir sorun yaşamıyorum ama monitörüm 60Hz olmasına rağmen oyunlarda 60FPS kadar akıcı gelmiyor.
BerkayZ87 dedi: Neden direkt DVI kablosu kullanmıyorsun? İkisinde de DVI var diyorsun. Sürümleri mi farklı? Genişletmek için tıkla... Zamanında çok bilgim yoktu dönüştürücü almıştım onla devam ettim ekstradan para harcayasım gelmedi Mehmet A dedi: Fark çok az olur. Sorun yaşıyor musun? Görüntü gidip gelmesi vs? Genişletmek için tıkla... Pek bir sorun yaşamıyorum ama monitörüm 60Hz olmasına rağmen oyunlarda 60FPS kadar akıcı gelmiyor.