A AlPeReNkra Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #21 Emperor4231 dedi: HDMI dönüştürücüyle mi taktınız? Genişletmek için tıkla... Hayır Emperor4231 dedi: HDMI dönüştürücüyle mi taktınız? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı takılıyken anakarta taktım vga yı
Emperor4231 dedi: HDMI dönüştürücüyle mi taktınız? Genişletmek için tıkla... Hayır Emperor4231 dedi: HDMI dönüştürücüyle mi taktınız? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı takılıyken anakarta taktım vga yı
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.727 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 18 Haziran 2022 #22 AlPeReNkra dedi: Hayır Genişletmek için tıkla... VGA kablonuz ya da monitörünüz bozulmuş olabilir o zaman. Başka bir VGA kablo alıp dener misiniz?
AlPeReNkra dedi: Hayır Genişletmek için tıkla... VGA kablonuz ya da monitörünüz bozulmuş olabilir o zaman. Başka bir VGA kablo alıp dener misiniz?
A AlPeReNkra Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #23 Emperor4231 dedi: VGA kablonuz ya da monitörünüz bozulmuş olabilir o zaman. Başka bir VGA kablo alıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Önceki ekran kartında çalışıyordu iki gün önce ekrana da sinyal yok işareti geliyor bozulmuş olamaz diye düşünmüştüm.
Emperor4231 dedi: VGA kablonuz ya da monitörünüz bozulmuş olabilir o zaman. Başka bir VGA kablo alıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Önceki ekran kartında çalışıyordu iki gün önce ekrana da sinyal yok işareti geliyor bozulmuş olamaz diye düşünmüştüm.
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.727 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 18 Haziran 2022 #24 AlPeReNkra dedi: Önceki ekran kartında çalışıyordu iki gün önce ekrana da sinyal yok işareti geliyor bozulmuş olamaz diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Kablo bozulmuştur belki. Ekran kartını çıkartıp sadece anakarttan görüntü almayı dener misiniz?
AlPeReNkra dedi: Önceki ekran kartında çalışıyordu iki gün önce ekrana da sinyal yok işareti geliyor bozulmuş olamaz diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Kablo bozulmuştur belki. Ekran kartını çıkartıp sadece anakarttan görüntü almayı dener misiniz?
A AlPeReNkra Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #25 Emperor4231 dedi: Kablo bozulmuştur belki. Ekran kartını çıkartıp sadece anakarttan görüntü almayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Peki.
Emperor4231 dedi: Kablo bozulmuştur belki. Ekran kartını çıkartıp sadece anakarttan görüntü almayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Peki.
Birisiokadar Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 1.446 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #26 Hocam ekran kartını çıkarıp deneyin. Ekran kartı takılı görüntü alamazsınız anakarttan.
A AlPeReNkra Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #27 Birisiokadar dedi: Hocam ekran kartını çıkarıp deneyin. Ekran kartı takılı görüntü alamazsınız anakarttan. Genişletmek için tıkla... Anakarta taktım açılıyor şu an ekranda görüntü var.
Birisiokadar dedi: Hocam ekran kartını çıkarıp deneyin. Ekran kartı takılı görüntü alamazsınız anakarttan. Genişletmek için tıkla... Anakarta taktım açılıyor şu an ekranda görüntü var.
NoBMPR R8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 5.412 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #28 AlPeReNkra dedi: Anakarta taktım açılıyor şu an ekranda görüntü var. Genişletmek için tıkla... Hocam anakartınız nedir ayın sorunu bende yaşadım çünkü.
AlPeReNkra dedi: Anakarta taktım açılıyor şu an ekranda görüntü var. Genişletmek için tıkla... Hocam anakartınız nedir ayın sorunu bende yaşadım çünkü.
A AlPeReNkra Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #29 NoBMPR R8 dedi: Hocam anakartınız nedir ayın sorunu bende yaşadım çünkü. Genişletmek için tıkla... Sistem böyle AlPeReNkra dedi: Sistem böyle Genişletmek için tıkla... Açıldı windows ne yapmam lazım Dosya Ekleri speccy.PNG 38,2 KB · Görüntüleme: 33
NoBMPR R8 dedi: Hocam anakartınız nedir ayın sorunu bende yaşadım çünkü. Genişletmek için tıkla... Sistem böyle AlPeReNkra dedi: Sistem böyle Genişletmek için tıkla... Açıldı windows ne yapmam lazım
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.727 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 18 Haziran 2022 #30 AlPeReNkra dedi: Sistem böyle Açıldı Windows ne yapmam lazım Genişletmek için tıkla... DDU ile GT220'nin sürücüsünü silin sonra ekran kartını takıp tekrar görüntü almayı deneyin.
AlPeReNkra dedi: Sistem böyle Açıldı Windows ne yapmam lazım Genişletmek için tıkla... DDU ile GT220'nin sürücüsünü silin sonra ekran kartını takıp tekrar görüntü almayı deneyin.