N NvidiaUser4 Centipat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #1 Dediğim gibi elimde 1 HDMI to VGA dönüştürücü var. Laptopa HDMI girişini, VGA'yı da monitöre takarsam hem laptop hem de monitörü aktif oalrak kullanabilir miyim?
Dediğim gibi elimde 1 HDMI to VGA dönüştürücü var. Laptopa HDMI girişini, VGA'yı da monitöre takarsam hem laptop hem de monitörü aktif oalrak kullanabilir miyim?
Xevanior Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 25 Ağustos 2023 #2 Evet, kullanabilirsiniz.
Mehmet Yasin Kilimlio Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 291 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #3 Kullanırsınız hocam ben de aynı şekilde kullanıyorum.
N NvidiaUser4 Centipat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #4 Bu arada yazmayı unutmuşum , xbox one alacağım da , bunun içinde hdmi girişini xbox one'ım a takıp vga yı monitöre bağlarsam olur mu ?
Bu arada yazmayı unutmuşum , xbox one alacağım da , bunun içinde hdmi girişini xbox one'ım a takıp vga yı monitöre bağlarsam olur mu ?
Atillacan0 Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.012 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #5 NvidiaUser4 dedi: Bu arada yazmayı unutmuşum, Xbox One alacağım da, bunun içinde HDMI girişini Xbox One'ım a takıp VGA'yı monitöre bağlarsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur. Fakat dönüştürücü dandikse ısındıkça görüntüde problemler olabilir.
NvidiaUser4 dedi: Bu arada yazmayı unutmuşum, Xbox One alacağım da, bunun içinde HDMI girişini Xbox One'ım a takıp VGA'yı monitöre bağlarsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur. Fakat dönüştürücü dandikse ısındıkça görüntüde problemler olabilir.
N NvidiaUser4 Centipat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #6 Teşekkürler , bazı yerlerde de kulaklık taksan da ses gelmez tarzı şeyler yazıyordu da.O yzüden sorma gereği duydum.
Teşekkürler , bazı yerlerde de kulaklık taksan da ses gelmez tarzı şeyler yazıyordu da.O yzüden sorma gereği duydum.
Xevanior Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 25 Ağustos 2023 #7 NvidiaUser4 dedi: Bu arada yazmayı unutmuşum, Xbox One alacağım da, bunun içinde HDMI girişini Xbox One'ım a takıp VGA'yı monitöre bağlarsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet, olur ama bu tarz dönüştürücüler bazen sorun çıkartabiliyor, haberiniz olsun. Biraz şans işi yani.
NvidiaUser4 dedi: Bu arada yazmayı unutmuşum, Xbox One alacağım da, bunun içinde HDMI girişini Xbox One'ım a takıp VGA'yı monitöre bağlarsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet, olur ama bu tarz dönüştürücüler bazen sorun çıkartabiliyor, haberiniz olsun. Biraz şans işi yani.
N NvidiaUser4 Centipat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #8 Xevanior dedi: Evet, olur ama bu tarz dönüştürücüler bazen sorun çıkartabiliyor, haberiniz olsun. Biraz şa Genişletmek için tıkla... Xevanior dedi: Evet, olur ama bu tarz dönüştürücüler bazen sorun çıkartabiliyor, haberiniz olsun. Biraz şans işi yani. Genişletmek için tıkla... Bunun için herhangi bir öneriniz var mıdır ?
Xevanior dedi: Evet, olur ama bu tarz dönüştürücüler bazen sorun çıkartabiliyor, haberiniz olsun. Biraz şa Genişletmek için tıkla... Xevanior dedi: Evet, olur ama bu tarz dönüştürücüler bazen sorun çıkartabiliyor, haberiniz olsun. Biraz şans işi yani. Genişletmek için tıkla... Bunun için herhangi bir öneriniz var mıdır ?
Atillacan0 Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.012 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #9 NvidiaUser4 dedi: Teşekkürler, bazı yerlerde de kulaklık taksan da ses gelmez tarzı şeyler yazıyordu da. O yzüden sorma gereği duydum. Genişletmek için tıkla... Kulaklığı monitöre takarsan gelmez. Xboxa takıp ses çıkışını onu seçtiğin sürece sıkıntı olmaz.
NvidiaUser4 dedi: Teşekkürler, bazı yerlerde de kulaklık taksan da ses gelmez tarzı şeyler yazıyordu da. O yzüden sorma gereği duydum. Genişletmek için tıkla... Kulaklığı monitöre takarsan gelmez. Xboxa takıp ses çıkışını onu seçtiğin sürece sıkıntı olmaz.
N NvidiaUser4 Centipat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #10 Atillacan0 dedi: Kulaklığı monitöre takarsan gelmez. Xboxa takıp ses çıkışını onu seçtiğin sürece sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Atillacan0 dedi: Kulaklığı monitöre takarsan gelmez. Xboxa takıp ses çıkışını onu seçtiğin sürece sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.