HDMI to VGA dönüştürücü ile görüntü alınır mı?

salihvac

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar monitörde VGA girişi var sadece, ekran kartında da HDMI boş. Bu dönüştürücüyü alsak görüntü alabilir miyiz?

Evet görüntü alrısın fakat çok kaliteli bir görüntü bekleme bu aparatı alacaksanda kaltielisini almanı tavsiye ederim.

Aktif dönüştürücü ve farklı direkt dönüştüren kablo var. Bu aktif dönüştürücü görüntü verir. Dijital sinyalleri analog şekline çevirir. Diğer kablo türünde görüntü vermez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de var çalışıyor. Kabloya biraz temas edince görüntü kopabiliyor, çıkarıp takıyorum düzeliyor. İşini görür yani

Katılıyorum hocam. Ben bazen bildiğim halde soruyorum. Belki benim bilmediğim veya gözden kaçırdığım bir şey vardır diye. Cevaplamak istemeyen buraya girmez zaten.

Yaklaşık 4 yıldır bu şekilde hem DISPLAY PORT to VGA hem de HDMI to VGA çeviriciyle çift monitör kullanıyorum. Ancak çeviricinin kalitelisini almakta fayda var , çünkü hdmi çeviricim çok ama çok nadir olarak 3-4 saniyeliğine görüntüyü karartıp tekrar veriyor. Display port çeviricimde hiç böyle bir sorun yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…