HDMI to VGA dönüştürücü ile monitör üzerindeki kulaklık girişi çalışır mı?

Mustafa Kırık

Hectopat
Herkese iyi akşamlar. Benim sorum şu olacak. Bir tane 75 Hz Casper monitörüm var ve VGA girişli. Üzerinde de bir tane kulaklık girişi var. Ben HDMI'yı VGA'ya dönüştüren bir adaptör alırsam bu giriş çalışır mı? Bir de ben monitörü 75 Hz yapınca desteklenmiyor diye bir yazı çıkıyor. Bu adaptörle 75 Hz kullanabilir miyim? Monitörde VGA çıkışından başka bir çıkış yok. Şimdiden herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörün üstünde 3.5mm jak, büyük ihtimalle monitörün içindeki hoparlörlere ses kartından ses aktarmak için konulan bir giriştir. Zira VGA ses aktaramaz ve o bağlantının çıkış olması mümkün değil.

HDMI'dan VGA'ya dönüştürücü de bu durumu değiştirmez. VGA ile ses aktarılamaz.

Sadece VGA girişli 75 Hz monitör yok. Sen monitörün dikey yenileme hızına bakıp, oradaki 75 Hz değerini görüp monitörün 75 Hz sanıyorsun. Monitörün aslında 60 Hz. Büyük ihtimalle...

Ancak şu tarz bir ürün kurtarır:
dkhdahdmixvga2_icgorsel3.jpg

Evet 60 hz'de düzgün çalışıyor
Monitörün üstünde 3.5mm jak, büyük ihtimalle monitörün içindeki hoparlörlere ses kartından ses aktarmak için konulan bir giriştir. Zira VGA ses aktaramaz ve o bağlantının çıkış olması mümkün değil.

HDMI'dan VGA'ya dönüştürücü de bu durumu değiştirmez. VGA ile ses aktarılamaz.

Sadece VGA girişli 75 Hz monitör yok. Sen monitörün dikey yenileme hızına bakıp, oradaki 75 Hz değerini görüp monitörün 75 Hz sanıyorsun. Monitörün aslında 60 Hz. Büyük ihtimalle...
Evet 60 hz'de düzgün çalışıyor

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı