Arkadaşlar dün yeni sistem aldım. Fakat monitörüm HDMI değil. 1 ay sonra yeni monitör alacağım. Şimdilik görüntü için Qport Q-Hd-Vga Hdmi To Vga Çevirici | Game Garaj bunu almak istiyorum işe yarar mı?
Dark Dijital HDMI to Analog VGA ve SES Aktif Dönüştürücüsü en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Bundan almanızı tavsiye ederim. Yaklaşık 9 ay kadar dönüştürücü ile kullandım bir sorun yaşamadım.
Ben kullanıyorum. Her bilgisayarı açacağım zaman monitörü söküp takmam gerekiyor. Sende nasıl olur bilmem. Monitor Acer G206HQL ,dönüştürücü Dark HDMI to VGA.
Geçenlerde bu konuyu araştırıyordum HDMI'dan VGA'ya görüntü aktarmak önerilmiyordu. Açıklamayı tam hatırlamasam da alırsanız da + USB'den güç çeken çeviricileri alın demişti ne kadar doğru bilmiyorum ama araştırman da yarar var.
Arkadaşlar dün yeni sistem aldım. Fakat monitörüm HDMI değil. 1 ay sonra yeni monitör alacağım. Şimdilik görüntü için Qport Q-Hd-Vga Hdmi To Vga Çevirici | Game Garaj bunu almak istiyorum işe yarar mı?