B bestatecik Hectopat Katılım 17 Ağustos 2017 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2017 #1 Yeni PC toplattırdım ve monitörümle uyumlu olmadı. Bana HDMI to VGA dönüştürücüsü önerdiler aldım, bilgisayara nasıl takacağımı anlayamadım. İnternetten falan baktım video vb. şey bulamadım. Sizler yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Eylül 2017
Yeni PC toplattırdım ve monitörümle uyumlu olmadı. Bana HDMI to VGA dönüştürücüsü önerdiler aldım, bilgisayara nasıl takacağımı anlayamadım. İnternetten falan baktım video vb. şey bulamadım. Sizler yardımcı olur musunuz?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 12 Eylül 2017 #2 Ekran kartın ve monitörün ne? Monitöründe HDMI girişi yoksa VGA, monitöre HDMI ise karta takılacak.
Alpi350 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 2.097 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2017 #3 Doğru aparatı aldınız ise şayet HDMI bağlantısını ekran kartına diğer bir ucunuda monitörünüze bağlıyorsunuz bu kadar basit.
Doğru aparatı aldınız ise şayet HDMI bağlantısını ekran kartına diğer bir ucunuda monitörünüze bağlıyorsunuz bu kadar basit.