HDMI to VGA dönüştürücü önerisi

Gileyir

Femtopat
İyi günler, yeni bir bilgisayar satın aldım ve monitörüm VGA çıkışlı. Ancak ekran kartında (Palit GTX1650) HDMI giriş olduğundan dolayı bir dönüştürücü almam gerektiğini öğrendim.

Dark DK HD AHDMIXVGA Dijital HDMI to Analog VGA ve SES Aktif Dönüştürücüsü : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Dark DK HD AHDMIXVGA4 HDMI to VGA Dijital - Analog Monitör Çevirici Dönüştürücü : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Bu ikisi arasındaki fark nedir? Birinde aktif dönüştürücü yazıyor diğerinde böyle bir bilgi yok. Aynı değiller mi? Aktif dönüştürücü olmazsa ne olur? Yardımcı olursanız sevinirim.

İkincisini 1 seneye yakındır kullanıyorum. İlkini alma o konsol için. HDMI'ı VGA'ya aktif olmayan dönüştürücü dönüştüremez zaten. Oraya takılma.

İkincisini 1 seneye yakındır kullanıyorum. İlkini alma o konsol için. HDMI'ı VGA'ya aktif olmayan dönüştürücü dönüştüremez zaten. Oraya takılma.

Tamamdır, yani Dark DK HD AHDMIXVGA4 HDMI to VGA Dijital - Analog Monitör Çevirici Dönüştürücü : Amazon.com.tr: Bilgisayar olanı alacağım anladığım kadarıyla. Yanlışsam düzeltirsiniz teşekkürler.
Ekranda görüntü kayması falan olmaz değil mi?

Ben sadece kablolu olanda sorun yaşadım, görüntü kayması kopması oluyordu. Değişim istediğimde düzelttiler o kadar. Kablosuz olanda direkt temas olduğu için daha sağlamdır diye düşündüm. Birini alın siz bilirsiniz

Hocam bu alınır mı? 5 senelik çeviricim yarım saat önce bozuldu.

Dark'ın çeviricisini öneririm.
Dark var bende hâlâ. 3 seneye yakın oldu ve güzel gidiyor.

Dark var bende hâlâ. 3 seneye yakın oldu ve güzel gidiyor.
Hocam küçük bir çılgınlık yaptım ve bunun VGA mantığı ile çalışanını aldım. Ancak çalışmadı .

Çeviriciye bu kadar paralar vermek istemiyordum. İade edeceğim, galiba kablodan devam.

Bu çalışmaz aktif dönüştürücü almalısın. İade edebiliyorsan et ve yenisini alırken alacağın dönüştürücünün aktif dönüştürücü olmasına dikkat et. Analog sinyali, dijital sinyale sadece aktif dönüştürücüler dönüştürebiliyor. Dvi-D kullansan bunlar şanda göre işe yarayabiliyor ama VGA kullanıyorsan bunlar işe yaramaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…