İyi günler, yeni bir bilgisayar satın aldım ve monitörüm VGA çıkışlı. Ancak ekran kartında (Palit GTX1650) HDMI giriş olduğundan dolayı bir dönüştürücü almam gerektiğini öğrendim.
Bu ikisi arasındaki fark nedir? Birinde aktif dönüştürücü yazıyor diğerinde böyle bir bilgi yok. Aynı değiller mi? Aktif dönüştürücü olmazsa ne olur? Yardımcı olursanız sevinirim.
Ben sadece kablolu olanda sorun yaşadım, görüntü kayması kopması oluyordu. Değişim istediğimde düzelttiler o kadar. Kablosuz olanda direkt temas olduğu için daha sağlamdır diye düşündüm. Birini alın siz bilirsiniz
Ben sadece kablolu olanda sorun yaşadım, görüntü kayması kopması oluyordu. Değişim istediğimde düzelttiler o kadar. Kablosuz olanda direkt temas olduğu için daha sağlamdır diye düşündüm. Birini alın siz bilirsiniz
Bu çalışmaz aktif dönüştürücü almalısın. İade edebiliyorsan et ve yenisini alırken alacağın dönüştürücünün aktif dönüştürücü olmasına dikkat et. Analog sinyali, dijital sinyale sadece aktif dönüştürücüler dönüştürebiliyor. Dvi-D kullansan bunlar şanda göre işe yarayabiliyor ama VGA kullanıyorsan bunlar işe yaramaz.