enderabi666 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.664 Çözümler 10 Yer Avcılar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #11 turko35408 dedi: Bu dönüştürücüyü 1 yıldan fazladır kullanıyorum. Ve hiç sorun olmadı. Kalite derseniz, normal VGA kalitesi. Hissedebileceğiniz bir fark olmuyor. https://www.hepsiburada.com/inca-vga-to-hdmi-cevirici-usb-guc-adaptoru-ses-kablosu-hdmi-disi-vga-erkek-ivth-02-pm-HB000003JECA Genişletmek için tıkla... Bu kadar para vermeye bence gerek yok.
turko35408 dedi: Bu dönüştürücüyü 1 yıldan fazladır kullanıyorum. Ve hiç sorun olmadı. Kalite derseniz, normal VGA kalitesi. Hissedebileceğiniz bir fark olmuyor. https://www.hepsiburada.com/inca-vga-to-hdmi-cevirici-usb-guc-adaptoru-ses-kablosu-hdmi-disi-vga-erkek-ivth-02-pm-HB000003JECA Genişletmek için tıkla... Bu kadar para vermeye bence gerek yok.
Wardom Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 886 Çözümler 12 Yer İstanbul 15 Eylül 2022 #12 enderabi666 dedi: Bu kadar para vermeye bence gerek yok. Genişletmek için tıkla... Amazon'da 127 TL. Ekstra kupon falanda kullanılır. Neyse teşekkürler herkese. Problem olmaz diyorsanız HDMI girişli anakartı tercih edeceğim. Dönüştürücü olarak da başka öneri gelmezse bu ikisinden birini tercih ederim.
enderabi666 dedi: Bu kadar para vermeye bence gerek yok. Genişletmek için tıkla... Amazon'da 127 TL. Ekstra kupon falanda kullanılır. Neyse teşekkürler herkese. Problem olmaz diyorsanız HDMI girişli anakartı tercih edeceğim. Dönüştürücü olarak da başka öneri gelmezse bu ikisinden birini tercih ederim.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.714 Makaleler 6 Çözümler 529 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 15 Eylül 2022 #13 Ben Hepsiburada'dan almadım. Örnek olsun diye paylaştım. Mesela Vatan uçuşa geçmiş: Inca Hdmı To Vga Jaklı Ses Kablosu Dahil 20cm fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Inca Hdmı To Vga Jaklı Ses Kablosu Dahil 20cm fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bence @enderabi666 hocamızın dediğini alın. O da iyidir. Hem dediği gibi hesaplı.
Ben Hepsiburada'dan almadım. Örnek olsun diye paylaştım. Mesela Vatan uçuşa geçmiş: Inca Hdmı To Vga Jaklı Ses Kablosu Dahil 20cm fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Inca Hdmı To Vga Jaklı Ses Kablosu Dahil 20cm fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bence @enderabi666 hocamızın dediğini alın. O da iyidir. Hem dediği gibi hesaplı.
enderabi666 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.664 Çözümler 10 Yer Avcılar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #14 https://www.hepsiburada.com/hadron-...sesli-p-HBCV00000TE9GS?magaza=KRAL BİLGİSAYAR alın bunu işinizi görür. Önceden bunların fiyatı 5-10 TL falandı fiyatları bayağı artmış.
https://www.hepsiburada.com/hadron-...sesli-p-HBCV00000TE9GS?magaza=KRAL BİLGİSAYAR alın bunu işinizi görür. Önceden bunların fiyatı 5-10 TL falandı fiyatları bayağı artmış.
S sevimsiz57 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 449 15 Eylül 2022 #15 Wardom dedi: FrekansTV Bilgisayar Sistemi - inventus Sistem bu. VGA modelli anakartta var. Fakat ileriye dönük olsun diye onu almak istemiyorum pek. Genişletmek için tıkla... bende bundan aldım ama sana söyleyeyim wifi adaptoru yerine kablo al internet 800 kb şuan
Wardom dedi: FrekansTV Bilgisayar Sistemi - inventus Sistem bu. VGA modelli anakartta var. Fakat ileriye dönük olsun diye onu almak istemiyorum pek. Genişletmek için tıkla... bende bundan aldım ama sana söyleyeyim wifi adaptoru yerine kablo al internet 800 kb şuan
Wardom Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 886 Çözümler 12 Yer İstanbul 26 Eylül 2022 #16 turko35408 dedi: Bu dönüştürücüyü 1 yıldan fazladır kullanıyorum. Ve hiç sorun olmadı. Kalite derseniz, normal VGA kalitesi. Hissedebileceğiniz bir fark olmuyor. https://www.hepsiburada.com/inca-vga-to-hdmi-cevirici-usb-guc-adaptoru-ses-kablosu-hdmi-disi-vga-erkek-ivth-02-pm-HB000003JECA Genişletmek için tıkla... Bu VGA to HDMI. Sistemi az önce satın aldım da. O yüzden yeni döndüm buraya.
turko35408 dedi: Bu dönüştürücüyü 1 yıldan fazladır kullanıyorum. Ve hiç sorun olmadı. Kalite derseniz, normal VGA kalitesi. Hissedebileceğiniz bir fark olmuyor. https://www.hepsiburada.com/inca-vga-to-hdmi-cevirici-usb-guc-adaptoru-ses-kablosu-hdmi-disi-vga-erkek-ivth-02-pm-HB000003JECA Genişletmek için tıkla... Bu VGA to HDMI. Sistemi az önce satın aldım da. O yüzden yeni döndüm buraya.
S sevimsiz57 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 449 28 Eylül 2022 #17 Wardom dedi: FrekansTV Bilgisayar Sistemi - inventus Sistem bu. VGA modelli anakartta var. Fakat ileriye dönük olsun diye onu almak istemiyorum pek. Genişletmek için tıkla... Kanka GTA 5 gibi oyunlarda kafa rahatlığıyla oynuyorum bende aynı sistemi aldım am ekstra depolama disk lazım.
Wardom dedi: FrekansTV Bilgisayar Sistemi - inventus Sistem bu. VGA modelli anakartta var. Fakat ileriye dönük olsun diye onu almak istemiyorum pek. Genişletmek için tıkla... Kanka GTA 5 gibi oyunlarda kafa rahatlığıyla oynuyorum bende aynı sistemi aldım am ekstra depolama disk lazım.
Wardom Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 886 Çözümler 12 Yer İstanbul 28 Eylül 2022 #18 sevimsiz57 dedi: Kanka GTA 5 gibi oyunlarda kafa rahatlığıyla oynuyorum bende aynı sistemi aldım am ekstra depolama disk lazım. Genişletmek için tıkla... SSD'yi yükselttim. Zaten oyun amaçlı değil ya iş amaçlı aldım PC'yi.
sevimsiz57 dedi: Kanka GTA 5 gibi oyunlarda kafa rahatlığıyla oynuyorum bende aynı sistemi aldım am ekstra depolama disk lazım. Genişletmek için tıkla... SSD'yi yükselttim. Zaten oyun amaçlı değil ya iş amaçlı aldım PC'yi.
S sevimsiz57 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 449 29 Eylül 2022 #19 Wardom dedi: SSD'yi yükselttim. Zaten oyun amaçlı değil ya iş amaçlı aldım PC'yi. Genişletmek için tıkla... O zaman seni rahat götürür.
Wardom dedi: SSD'yi yükselttim. Zaten oyun amaçlı değil ya iş amaçlı aldım PC'yi. Genişletmek için tıkla... O zaman seni rahat götürür.