E ejderya_22 Megapat Katılım 2 Ağustos 2014 Mesajlar 231 Çözümler 2 12 Nisan 2020 #1 ePttAVM - Dark HDMI to VGA ve SES Dijital Analog Dönüştürücüsü (DK-HD-AHDMIXVGA) Bu linkdeki ürünü aldım çalışıyor ancak bilgisayarı kapatıp açmaya çalıştığımda görüntü alamıyorum HDMI kablosunu çıkarıp takmadan görüntü gelmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2020
ePttAVM - Dark HDMI to VGA ve SES Dijital Analog Dönüştürücüsü (DK-HD-AHDMIXVGA) Bu linkdeki ürünü aldım çalışıyor ancak bilgisayarı kapatıp açmaya çalıştığımda görüntü alamıyorum HDMI kablosunu çıkarıp takmadan görüntü gelmiyor.
Mehmet_d Kilopat Katılım 18 Ocak 2017 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2020 #2 Aynısı bende de oluyordu çok sinir bozucu bişey en son tek VGA kablosu aldım öyle düzeldi.
E ejderya_22 Megapat Katılım 2 Ağustos 2014 Mesajlar 231 Çözümler 2 12 Nisan 2020 #3 Mehmet_d dedi: Aynısı bende de oluyordu çok sinir bozucu bir şey en son tek VGA kablosu aldım öyle düzeldi. Genişletmek için tıkla... Ekran kartında VGA girişi yok.
Mehmet_d dedi: Aynısı bende de oluyordu çok sinir bozucu bir şey en son tek VGA kablosu aldım öyle düzeldi. Genişletmek için tıkla... Ekran kartında VGA girişi yok.
Mehmet_d Kilopat Katılım 18 Ocak 2017 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2020 #4 Ben sadece tahmin yürütüm belki monitör yada ekran kartı nda da sorun olabilir bence yeni kablo şipariş et sorunu anlarsın ozaman.
Ben sadece tahmin yürütüm belki monitör yada ekran kartı nda da sorun olabilir bence yeni kablo şipariş et sorunu anlarsın ozaman.
E ejderya_22 Megapat Katılım 2 Ağustos 2014 Mesajlar 231 Çözümler 2 3 Mayıs 2020 #5 Mehmet_d dedi: Ben sadece tahmin yürütüm belki monitör ya da ekran kartı nda da sorun olabilir bence yeni kablo şipariş et sorunu anlarsın o zaman. Genişletmek için tıkla... Başka VGA kablo ile denedim aynı başka dönüştürücü ile denedim sorun yok ama görüntü soluk oluyor. Arkadaşlar sorun devam etmekte hangi ürünü almalıyım yardım eder misiniz. Son düzenleme: 3 Mayıs 2020
Mehmet_d dedi: Ben sadece tahmin yürütüm belki monitör ya da ekran kartı nda da sorun olabilir bence yeni kablo şipariş et sorunu anlarsın o zaman. Genişletmek için tıkla... Başka VGA kablo ile denedim aynı başka dönüştürücü ile denedim sorun yok ama görüntü soluk oluyor. Arkadaşlar sorun devam etmekte hangi ürünü almalıyım yardım eder misiniz.