HDMI to VGA görüntü bozar mı?

0rkinos

Decapat
Şu anda HDMI ve 75Hz kullanıyorum. Dönüştürücü alırsam yine 75Hz kullanabilir miyim? Ve görüntüde bozulma olur mu?

Hocam HDMI varmış zaten. Ne gerek var dönüştürücü kullanmaya anlamadım.

Ben DisplayPort to VGA kullanıyorum, yeni bir bilgisayara geçtim ve dönüştürücü kullanmadığım zamankiyle hiçbir görüntü farkı yok, hatta 1360×768P olan monitörümü 1920×1080P olarak kullanabiliyorum tek sıkıntı ortalama 75-80 arası sıcaklıklarda ekranda biraz çizgiler çıkabiliyor lakin göze batmıyor

Hocam HDMI varmış zaten. Ne gerek var dönüştürücü kullanmaya anlamadım.
PS4 ve PC için tek monitör kullanıyorum. Laptop'da display port yok olsa onu takıcam. PC'de iken Ps4'ü açmak istediğimde diğer HDMİ'ı takmam gerekiyor. O yüzden dönüştürücü kullanıp bunu tek tuşla halledicem.

Olur hafif bulanık görüntü alıyorsun. 1 ay gibi bir süre kullandım. Dönüştürücü de güç çıkışı var ise böyle bir sorun oluyormuş emin değilim. Her zaman direkt bağlantı iyidir. Asfalt yola beton köprü yerine tahta asma köprü seçmek neden? İmkanın varken.

Hocam dönüştürücü almadıysanız bunu tavsiye ederim. USB beslemesiyle görüntü ve sesi güzel aktarır.

Şu anda HDMI ve 75Hz kullanıyorum. Dönüştürücü alırsam yine 75Hz kullanabilir miyim? Ve görüntüde bozulma olur mu?
bende bir sıkıntı yok şimdilik kusursuza yakın oynuyorum yeni monitör alacak durumda olmadığım için monitör almadım lakin en kısa zamanda alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…