S-Link Sl-Hvs13 Hdmı To Vga + Audio Micro Usb Çevirici en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
PS4 ve PC için tek monitör kullanıyorum. Laptop'da display port yok olsa onu takıcam. PC'de iken Ps4'ü açmak istediğimde diğer HDMİ'ı takmam gerekiyor. O yüzden dönüştürücü kullanıp bunu tek tuşla halledicem.
Anladığım kadarıyla HDMI sayısı yetmiyor bu yüzden VGA kullanmak istiyorsunuz. Bu ürünü alabilirsiniz. Ben konsol ve bilgisayar takmak için kullandım. Görüntü kalitesi olarak fark görmedim.
3 Port Hdmi Switch Çoğaltıcı Çoklayıcı 3 Giriş 1 Çıkış BST-2058P en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
hmm anladım bende de hem pc hem dönüştürücü var da ev halkı televiyon kullanmak istiyor lankin ben genelde oyun oynadığım için izleyemiyordu birazcık sinirlenince onlar ben de dönüştürücü almıştım lakin çalıştırmammıştım sonrasında babam elektrik müh. olduğu için ufak operasyonlar ile halletmişti