HDMI to VGA Görüntü Gelmiyor

selçuk taş

Decapat
Arkadaşlar bütçe sıkıntısından dolayı display port ve HDMI girişi olan ekran kartına VGA monitör almak zorunda kaldım. Ardından da VGA to HDMI bir cihaz aldım. Model numarası IHTVJ-7 olan İnca'nın ürettiği bir ürün. İlk 1 hafta her şey güzeldi, çalışıyordu. Monitörde ancak zaman geçtikçe görüntü arada bir gitmeye başladı. En son ise hiç görüntü gelmemeye başladı. Sizce neden olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı çeviriciyi aylarca kullanmıştım ben de. Görüntü kesilmesini soketler esnediğinde yaşadım sadece. Bağlantı kısımları biraz kalitesiz, belki oradan kaynaklanıyor olabilir. Buradan değilse de cihaz komple bozulmuştur. Uğraşmaya değer diyorsanız garantiye gönderin.

Aynı çeviriciyi aylarca kullanmıştım ben de. Görüntü kesilmesini soketler esnediğinde yaşadım sadece. Bağlantı kısımları biraz kalitesiz, belki oradan kaynaklanıyor olabilir. Buradan değilse de cihaz komple bozulmuştur. Uğraşmaya değer diyorsanız garantiye gönderin.
Muhtemelen garantiye yollayacağım evet ancak garantiye yollamadan da bir çözüm bulabilir miyiz?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı