HDMI to VGA görüntü sorunu?

zafer5280

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. RX 570 ekran kartı satın aldım. El mahkum VGA çıkışlı bir monitöre sahibim yakın zamanda yeni bir monitör alacağım. Şimdi ben aktif dönüştürücü HDMI to VGA kullanıyorum ama görüntü gerçekten berbat görünüyor çizgi çizgi silüet şeklinde görüntüler belirdi ekranda bunun. Kullandığım dönüştürücü 4 yıldır bende ve 20 TL'ye satın almıştım zamanına. Dark marka kaliteli bir dönüştürücü sorunumu çözer mi sizce? Yorumlarınız için teşekkürler. Anlatmaya çalıştığım görüntü problemi ektedir.

Dosya Ekleri

• 20200704_210649.jpg
    4,1 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözebilir ürünü kullanmadım fakat yorumlarına detaylı olarak bakarsanız zaten alıp almayacağınızı anlarsınız.

Eski kartımda girişi problemli olduğu için senin dediğin gibi kırmızı çizgiler falan bozuk renk olayı yaşıyordum kendi kendine düzeldi sonra, ya tam oturmuyordu yada girişte ufak arıza vardı, genelde bu tarz sıkıntılar en çok ekran kartının girişinden kaynaklanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…