Hamit Can Hectopat Katılım 13 Nisan 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2016 #1 Bu kabloyla laptopu TV'ye bağlamaya calıstım fakat goruntu ve ses alamadım. Ne yapmalıyım ek olarak donusturucu falan almam lazım mı? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2016
Bu kabloyla laptopu TV'ye bağlamaya calıstım fakat goruntu ve ses alamadım. Ne yapmalıyım ek olarak donusturucu falan almam lazım mı? Şimdiden teşekkürler.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 13 Nisan 2016 #2 Analog-Dijital dönüştürücü ile ses zaten alamazsınız. Görüntü için TV'den görüntü girişini HDMI seçtiğinizden emin olun.
Analog-Dijital dönüştürücü ile ses zaten alamazsınız. Görüntü için TV'den görüntü girişini HDMI seçtiğinizden emin olun.
Mehmet Akif Ersoy Hectopat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 742 Yer Eskişehir Odunpazarı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Nisan 2016 #3 Vga sesi akatarmaz. Ekstra olarak kumandadan seçmen gerek. Hangi tuş olucağını söyleyemem ama bizim sol üst tuş ile girişleri seçiyoruz.
Vga sesi akatarmaz. Ekstra olarak kumandadan seçmen gerek. Hangi tuş olucağını söyleyemem ama bizim sol üst tuş ile girişleri seçiyoruz.