HDMI to VGA ile görüntü alamamak

denky16

Femtopat
Daha fazla  
Monitörümde VGA, kasamda ise HDMI yok. Bu yüzden birbirine bağlayamadım. HDMI VGA dönüştürücü sipariş ettim. 2 farklı HDMI-VGA dönüştürücü denedim 2'sinde de görüntü alamadım. Acaba kasamda ekran kartı yok diye mi kabul etmiyor, sorun dönüştürücüde değil mi diye düşünmeye başladım. Ve farklı bir şekilde nasıl HDMI ve DisplayPort olan PC'mi ekrana bağlarım? Bir ucu DVI diğer ucu HDMI olan kabloyla bağlasam olur mu kasada DVI var, monitörde HDMI.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, VGA to HDMI olması gerekir. Genelde bunlar birbirine karışır. Tersi olursa çalışmaz. Bunu alıp deneyebilirsiniz.

Monitörümde VGA, kasamda ise HDMI yok. Bu yüzden birbirine bağlayamadım. HDMI VGA dönüştürücü sipariş ettim. 2 farklı HDMI-VGA dönüştürücü denedim 2'sinde de görüntü alamadım. Acaba kasamda ekran kartı yok diye mi kabul etmiyor, sorun dönüştürücüde değil mi diye düşünmeye başladım. Ve farklı bir şekilde nasıl HDMI ve DisplayPort olan PC'mi ekrana bağlarım? Bir ucu DVI diğer ucu HDMI olan kabloyla bağlasam olur mu kasada DVI var, monitörde HDMI.
Piyasada ki dönüştürücülerin büyük kısmı çalışmıyor veya düzgün çalışmıyor. Sorun dönüştürücü de olabilir.

Hocam, VGA to HDMI olması gerekir. Genelde bunlar birbirine karışır. Tersi olursa çalışmaz. Bunu alıp deneyebilirsiniz.
dediğin gibiyse bilgisayarcıların yanlış yönlendirmesi yüzünden görüntü alamamışım benim aldığım buydu https://www.hepsiburada.com/dark-di...aktif-donusturucusu-dk-hd-ahdmixvga-p-BS40084
Bildiğim kadarıyla aktif dönüştürücü satın almanız gerekiyor ve VGA tarafının vidalarının düzgünce sıkıldığından emin olun.
https://www.hepsiburada.com/dark-di...aktif-donusturucusu-dk-hd-ahdmixvga-p-BS40084 aktif dönüştürücü olarak yazıyor iyice sıktım birçok kez denedim olmadı

Aynen hocam. Yanlış almışsınız. Dediğim gibi alırsanız sorun çözülür.

Diğer mesajımda attım hocam. Bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı