HDMI to VGA ile ses alınır mı?

osmankarakoc46

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,

Bir konuda size danışacaktım, VGA girişli monitörümde HDMI çıkışlı ekran kartımı kullanmak istiyorum. İnternetten baktığımda bu dönüştürücülerin bazılarında ses çıkışlı olduğunu gördüm. Ben bu apartı VGA monitörüme bağlayıp jack girişine hoparlörümü veya kulaklığımı taktığımda sesi alabilecek miyim?

Merhaba,

Bir konuda size danışacaktım, VGA girişli monitörümde HDMI çıkışlı ekran kartımı kullanmak istiyorum. İnternetten baktığımda bu dönüştürücülerin bazılarında ses çıkışlı olduğunu gördüm. Ben bu apartı VGA monitörüme bağlayıp jack girişine hoparlörümü veya kulaklığımı taktığımda sesi alabilecek miyim?

Evet, ben o aparatlar ile HDMI çıkışlı Uydu alıcısını VGA monitöre bağlayarak televizyon niyetine kullanıyorum.
Yanındaki AUX çıkışını da hoparlöre bağlıyorum.

1662666918064.png

kullandığım ürün.

Teşekür ederim cevabınız için, bu dönüştürücüyü kullandığım zaman kablolu kulaklığımın girişini bu aparata taktığımda mı ses alıcam yoksa anakart üzerindeki girişe taktığımda mı ses alıcam hocam teşekür ederim

Teşekkür ederim cevabınız için, bu dönüştürücüyü kullandığım zaman kablolu kulaklığımın girişini bu aparata taktığımda mı ses alacağım yoksa anakart üzerindeki girişe taktığımda mı ses alacağım hocam teşekkür ederim

Anakartınızdaki AUX girişi (Yeşil) olan yuva; dışarıya ses vermek için, dışarıdan gelen sesi almak için değil.
Kulağınızı bağlamanız gerekiyor.

Sabit bir marka veremem. Kullandığım ürün bile Çin menşeli, markası bile olmayan bir ürün.
Sadece üzerinde harici ses çıkışı olan bir ürün olduğuna dikkat ediniz. Bazı ürünler sadece görüntü çıkışına sahip.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı