AhmetFarukD Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar, HDMI çıkışlı bir ekran kartını VGA bir monitöre bağlamak için dönüştürücü aldım. Ancak bağladığımda monitörün ışığı maviye döndü (ekran gelince oluyor) ama sadece siyah ekran var. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2023
Arkadaşlar, HDMI çıkışlı bir ekran kartını VGA bir monitöre bağlamak için dönüştürücü aldım. Ancak bağladığımda monitörün ışığı maviye döndü (ekran gelince oluyor) ama sadece siyah ekran var. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
yusufbaba16 Hectopat Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #2 4 Yıldır HDMI to VGA kullanıyorum dark marka . Herhangi bir o tarz sorun yaşamadım . Dönüştürücü arızalı olabilir. Artı 0 Eksi
4 Yıldır HDMI to VGA kullanıyorum dark marka . Herhangi bir o tarz sorun yaşamadım . Dönüştürücü arızalı olabilir.
KS KS AhmetFarukD Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #3 yusufbaba16 dedi: 4 Yıldır HDMI to VGA kullanıyorum dark marka . Herhangi bir o tarz sorun yaşamadım . Dönüştürücü arızalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Hangi modelini kullanıyorsunuz Artı 0 Eksi
yusufbaba16 dedi: 4 Yıldır HDMI to VGA kullanıyorum dark marka . Herhangi bir o tarz sorun yaşamadım . Dönüştürücü arızalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Hangi modelini kullanıyorsunuz