HDMI to VGA kablo işime yarar mı?

445376

Hectopat
Merhaba, dün HDMI to VGA kablo sipariş ettim. Trendyol üzerinden ama normal bildiğimiz dönüştürücü kablolardan değil 1.8 metre kendisi bir girişi VGA diğer girişi HDMI şu anda bu kabloyu aldım. Çünkü sistemim APU bir sistem şu an dediğim gibi direk taksam çalışır mı? Yoksa çalışmaz mı? Eğer bu olmaz ise VGA girişli bir ekran kartı mı almam lazım? Ya da yeni bir HDMI monitör mü almam gerekiyor? çözüm önerilerinizi bekliyorum. Şu an maalesef R7 200 Series bir kartla idare etmekteyim.

Farklı marka (yine noname bir şey) bir kablo kullanıyorum aynı amaçlı, eğer kablonun kendinde bişey yoksa paşa paşa çalışır.

İşinizi görür endişe etmeyin.
peki BİOS ekranından bir ayar yapmam gerekiyor mu yoksa kendisi otomatik olarak algılar mı? Bu arada Anakartım A520-A Pro BİOS Update yapmam gerekiyor mudur peki? Çünkü bazı APU sistemler genelde BİOS güncel olmadığı zaman sorun çıkarıyor birazda BİOS'dan tırsmıyor değilim hocam.

Farklı marka (yine noname bir şey) bir kablo kullanıyorum aynı amaçlı, eğer kablonun kendinde bişey yoksa paşa paşa çalışır.
anladım hocam peki BİOS update gibi şeyler gerekiyor mu? Bu arada İşlemcim R5 5600G bazı APU'larda böyle sorunlar oluyor diyorlar tam bilmiyorum bende size sorayım dedim eğer biliyorsanız yardımcı olur musunuz hocam?

Kabloyla alakalı BIOS'tan bir işlem yapmanıza gerek yok. Eğer görüntü alamama gibi bir durum yaşarsanız da kabloyu başka bir bilgisayarda test edersiniz.

Kabloyla alakalı BIOS'tan bir işlem yapmanıza gerek yok. Eğer görüntü alamama gibi bir durum yaşarsanız da kabloyu başka bir bilgisayarda test edersiniz.
Sağolun hocam teşekkürler bu kablo olmazsa umarım olur bir ekran kartı satın alacağım VGA yada HDMI girişli maalesef öyle gözüküyor yada monitör.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…