HDMI to VGA kablosu ile görüntü alma

DiyarERAY

Decapat
İyi geceler yeni bir LCD ekran aldım 32 inç. Bunu bilgisayarımda kullanacagım. Ancak LCD'de VGA girişi yok digerleri, HDMI. HDMI to VGA girişli bir aparat aldım n11'den. HDMI ucunu monitore diger VGA girişini elimdeki VGA kablosuyla birini bir uca digerini kasadaki ekran kartının VGA girişine bağlıyorum bir türlü görüntü alamadım. Ama ekran çözünürlügüne girdigimde 2. ekran gösteriyor hatta çözünürlükleri bile var bastan asagıya. Suan ekranda 2 kablo aktif biri HDMI, biri de VGA çeviricisi HDMI 2 de HDMI kablo kullanıyorum. Ekran kartından olsa gerek. Görüntü bulanık tam verim alamıyorum, videolarda falan kaymalar meydana geliyor. Servisi aradıgımda da bana ekran kartın düsük gelmiştir dedi. VGA girişli yapsam eminim güzel görüntü alacagım ama bir türlü görüntüyü saglayamadık. Bir yardımcı olursanız, bilen birisi. 2 gündür ugrasıyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Aldığın ürün bu değilse bunu almanı öneririm. Xbox'ta vga çıkışı olmadığı için kullanıyorum mükemmel bir ürün.

Bir hdmi ucunu lcdye baglayıp vgayıda ekran kartına bağlasak oluyor degilmi başkan ona göre alacagım bunu güzele benziyor

@Elementor usta dedigin malzemeyi aldım güzel de full hd yani 1920 1080 çözünürlük ayarını yaptıgım zaman ekranda görüntü bulanık gosteriyor dpi ayarını %125 e cektim simgeler tamam da görüntü yine bulanık 1366 768 de kullandıgım zaman net oluyor görüntü ama 1080 p de kullanamıyorum nedir bu durum anlayamadım

Senin monitörün standart çözünürlüğü ne?

Bendeki lcd ekran 32 inç simdi bu adaptörü alıp taktıgımda önerilen çözünürlük 1024 768 onda kullandıgım zamanda ekrana sıgmıyordu bende 1920 1080e aldım full hd olarak bulanık ekran oluyor bu seferde simdide 1366 768 de kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…