J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.110 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #11 neonoxxs dedi: TV monitörü kullanıyorum ben SCART diye bir giriş var, HDMI var, VGA var. Genişletmek için tıkla... HDMI girişini tamir etmeniz daha iyi olur dönüştürücülerle uğraşmamış olursunuz.
neonoxxs dedi: TV monitörü kullanıyorum ben SCART diye bir giriş var, HDMI var, VGA var. Genişletmek için tıkla... HDMI girişini tamir etmeniz daha iyi olur dönüştürücülerle uğraşmamış olursunuz.
B Brightroar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2017 Mesajlar 1.491 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #12 neonoxxs dedi: Önereceğiniz bir kablo var mı ? Genişletmek için tıkla... Ugreen markası en güvenilir olanı. Ne kadar fark eder bilemiyorum fakat daha sağlam olduğu kesin.
neonoxxs dedi: Önereceğiniz bir kablo var mı ? Genişletmek için tıkla... Ugreen markası en güvenilir olanı. Ne kadar fark eder bilemiyorum fakat daha sağlam olduğu kesin.
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.110 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #13 Brightroar dedi: Ugreen markası en güvenilir olanı. Ne kadar fark eder bilemiyorum fakat daha sağlam olduğu kesin. Genişletmek için tıkla... Bu kadar para verilmez ve bunların hepsi aynı sadece marka basıyorlar o kadar.
Brightroar dedi: Ugreen markası en güvenilir olanı. Ne kadar fark eder bilemiyorum fakat daha sağlam olduğu kesin. Genişletmek için tıkla... Bu kadar para verilmez ve bunların hepsi aynı sadece marka basıyorlar o kadar.
neonoxxs Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 387 Çözümler 1 1 Ağustos 2022 #14 Birde bir şey daha soracağım aynı çözünürlükte yani 1080P de vga ile hdmi'ın bir farkı olur mu ? Görüntü açısından.
Birde bir şey daha soracağım aynı çözünürlükte yani 1080P de vga ile hdmi'ın bir farkı olur mu ? Görüntü açısından.
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.110 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #15 neonoxxs dedi: Bir de bir şey daha soracağım aynı çözünürlükte yani 1080p de VGA ile HDMI'ın bir farkı olur mu? Görüntü açısından. Genişletmek için tıkla... Olmaz fakat dediğim gibi dönüştürücülerle uğraşmayın HDMI bölümün tamir etmeniz daha iyi olur.
neonoxxs dedi: Bir de bir şey daha soracağım aynı çözünürlükte yani 1080p de VGA ile HDMI'ın bir farkı olur mu? Görüntü açısından. Genişletmek için tıkla... Olmaz fakat dediğim gibi dönüştürücülerle uğraşmayın HDMI bölümün tamir etmeniz daha iyi olur.
neonoxxs Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 387 Çözümler 1 1 Ağustos 2022 #16 Jezo dedi: Olmaz fakat dediğim gibi dönüştürücülerle uğraşmayın HDMI bölümün tamir etmeniz daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Tahminen ne kadara patlar bana?
Jezo dedi: Olmaz fakat dediğim gibi dönüştürücülerle uğraşmayın HDMI bölümün tamir etmeniz daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Tahminen ne kadara patlar bana?
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.110 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #17 neonoxxs dedi: Tahminen ne kadara patlar bana? Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok ama ömür boyu bir kullanım olacaksa ben yaptırın derim.
neonoxxs dedi: Tahminen ne kadara patlar bana? Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok ama ömür boyu bir kullanım olacaksa ben yaptırın derim.
neonoxxs Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 387 Çözümler 1 1 Ağustos 2022 #18 Peki sizce HDMI to vga mı daha mantıklı yoksa DP to vga mı ? Ekran kartım rx 6400.
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.110 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #19 neonoxxs dedi: Peki sizce HDMI to VGA mı daha mantıklı yoksa DP to VGA mı? Ekran kartım RX 6400. Genişletmek için tıkla... Display daha mantıklıdır.
neonoxxs dedi: Peki sizce HDMI to VGA mı daha mantıklı yoksa DP to VGA mı? Ekran kartım RX 6400. Genişletmek için tıkla... Display daha mantıklıdır.