HDMI to VGA önerisi

ArdaMert

Kilopat
Makaleler
2

Arkadaşlar bu ekran kartını alacağım, monitörüm VGA girişli olduğu için bir dönüştürücü almak istedim, ilk sorum bende şu an VGA kablosu var, dönüştürücü alınca ayrıca HDMI kablosu almama gerek var mı yoksa dönüştürücünün HDMI kısmını direk ekran kartına mı takacağım?

Önerilerinizi bekliyorum.

Dark markasının çeviricilerine bakabilirsin ayrıca dönüştürücüden dönüştürücüye değişir. Dark HDMI - VGA Dijital - Analog Dönüştürücüsü (Ses Desteği Yok) (DK-HD-AHDMIXVGA4) - Kablo ve Dönüştürücü - Aksesuar | Teknobiyotik bunun gibiyse sadece VGA kablosu yeter.

Buyurun bunu alabilirsiniz.

Hocam Dark olanı almayı düşünüyorum teşekkürler öneri için,

Aklıma bir şey takıldı, dönüştürücülerde aktif dönüştürücü vs. vardı, benim aktif mi almam gerekiyor yoksa attığınız Dark modelini almam yeterli mi?

Aklıma bir şey takıldı, dönüştürücülerde aktif dönüştürücü vs. vardı, benim aktif mi almam gerekiyor yoksa attığınız Dark modelini almam yeterli mi?

Tamam iyi günlerde kullanın. Atığımı 1 sene boyunca kullandım o yüzden atma ihtiyacı duydum.

Arkadaşlar bu ekran kartını alacağım, monitörüm VGA girişli olduğu için bir dönüştürücü almak istedim, ilk sorum bende şu an VGA kablosu var, dönüştürücü alınca ayrıca HDMI kablosu almama gerek var mı yoksa dönüştürücünün HDMI kısmını direk ekran kartına mı takacağım?

Önerilerinizi bekliyorum.

Hocam bu uyar mı 5k

Aktif almanızı öneririm. Benim attığım linktekinde belirtilmemiş. Aktif olanlara göz atın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı