fakezhl Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 456 Çözümler 3 Yer Afganistanda big boss ile birlikte Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #1 Evet hocam başlıkta da belirtiğim gibi monutörüme PS4 bağlamak istiyorum. Yani iyi bir çözünürlük ve uzun kullanım bana yetecektir. (Başka ne varsa)
Evet hocam başlıkta da belirtiğim gibi monutörüme PS4 bağlamak istiyorum. Yani iyi bir çözünürlük ve uzun kullanım bana yetecektir. (Başka ne varsa)
MÜBAREKLİK KULLANICI Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #2 HDMI VGA'dan daha iyidir monitör de Display Port girişi varsa Display port daha iyi olur yoksa HDMI takın
HDMI VGA'dan daha iyidir monitör de Display Port girişi varsa Display port daha iyi olur yoksa HDMI takın
fakezhl Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 456 Çözümler 3 Yer Afganistanda big boss ile birlikte Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #3 MÜBAREKLİK KULLANICI dedi: HDMI VGA'dan daha iyidir monitör de Display Port girişi varsa Display Port daha iyi olur yoksa HDMI takın. Genişletmek için tıkla... Hocam sizce niye istiyorum.
MÜBAREKLİK KULLANICI dedi: HDMI VGA'dan daha iyidir monitör de Display Port girişi varsa Display Port daha iyi olur yoksa HDMI takın. Genişletmek için tıkla... Hocam sizce niye istiyorum.
MÜBAREKLİK KULLANICI Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #4 Neyi istiyorsun kanka ben seni anlamadım
fakezhl Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 456 Çözümler 3 Yer Afganistanda big boss ile birlikte Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #5 MÜBAREKLİK KULLANICI dedi: Neyi istiyorsun kanka ben seni anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam HDMI to VGA kablo istiyorum başlıkta da yazıyor neyini anlamadınız konuyu bile okumadınız.
MÜBAREKLİK KULLANICI dedi: Neyi istiyorsun kanka ben seni anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam HDMI to VGA kablo istiyorum başlıkta da yazıyor neyini anlamadınız konuyu bile okumadınız.
Ahlunis Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 475 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #6 fakezhl dedi: Hocam HDMI to VGA kablo istiyorum başlıkta da yazıyor neyini anlamadınız konuyu bile okumadınız. Genişletmek için tıkla... Hocam hala almadıysanız yardımcı olayım.
fakezhl dedi: Hocam HDMI to VGA kablo istiyorum başlıkta da yazıyor neyini anlamadınız konuyu bile okumadınız. Genişletmek için tıkla... Hocam hala almadıysanız yardımcı olayım.
fakezhl Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 456 Çözümler 3 Yer Afganistanda big boss ile birlikte Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #7 Ahlunis dedi: Hocam hala almadıysanız yardımcı olayım. Genişletmek için tıkla... Almadım ve bütün paramı kulaklıga yatırdım ama siz yine de söyleyin. Evet hocam bekliyorum. Son düzenleme: 25 Haziran 2021
Ahlunis dedi: Hocam hala almadıysanız yardımcı olayım. Genişletmek için tıkla... Almadım ve bütün paramı kulaklıga yatırdım ama siz yine de söyleyin. Evet hocam bekliyorum.
Ahlunis Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 475 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #8 fakezhl dedi: Almadım ve bütün paramı kulaklıga yatırdım ama siz yine de söyleyin. Evet hocam bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Dark marka önericektim.Teknobiyotik den almıştım.
fakezhl dedi: Almadım ve bütün paramı kulaklıga yatırdım ama siz yine de söyleyin. Evet hocam bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Dark marka önericektim.Teknobiyotik den almıştım.
fakezhl Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 456 Çözümler 3 Yer Afganistanda big boss ile birlikte Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #9 Ahlunis dedi: Dark marka önerecektim. Teknobiyotik'den almıştım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam en yakın zamanda alırım.
Ahlunis dedi: Dark marka önerecektim. Teknobiyotik'den almıştım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam en yakın zamanda alırım.