Ali Güzel Centipat Katılım 20 Ekim 2019 Mesajlar 74 20 Ekim 2019 #1 HDMI to VGA işe yarıyor mu, yardımcı olabilir misiniz? Ekranım VGA girişli 1080P 60Hz. 1660 Ti almayı düşünüyorum o da HDMI girişli. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ekim 2019
HDMI to VGA işe yarıyor mu, yardımcı olabilir misiniz? Ekranım VGA girişli 1080P 60Hz. 1660 Ti almayı düşünüyorum o da HDMI girişli.
1 192809 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Aralık 2017 Mesajlar 4.402 Çözümler 25 20 Ekim 2019 #2 AKTİF bir dönüştürücü ise evet işine yarar. Monitorunde DVI-D varsa dijital olarak görüntü alman mümkün. Peki var mı?
AKTİF bir dönüştürücü ise evet işine yarar. Monitorunde DVI-D varsa dijital olarak görüntü alman mümkün. Peki var mı?
D DarkSouls31 Centipat Katılım 21 Ağustos 2019 Mesajlar 73 20 Ekim 2019 #3 evet işe yarıyor ben kullanıyorum. Dark HDMI to VGA Dijital - Analog Monitör Çevirici Fiyatı Dark HDMI to VGA Dijital - Analog Monitör Çevirici en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com bunu al işini görecektir.
evet işe yarıyor ben kullanıyorum. Dark HDMI to VGA Dijital - Analog Monitör Çevirici Fiyatı Dark HDMI to VGA Dijital - Analog Monitör Çevirici en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com bunu al işini görecektir.
JiletBey* Centipat Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ekim 2019 #4 İşe yarıyor diye biliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İşe yarıyor diye biliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
xiosta Kilopat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2019 #5 Ben geçen sene Teknobiyotikten Dark'ın bir modelini almıştım. 6 ay kullanıp yeni monitöre geçtim. Çok ahım şahım bir fark yoktu. Yani kaliteli bir dönüştürücü işini görür.
Ben geçen sene Teknobiyotikten Dark'ın bir modelini almıştım. 6 ay kullanıp yeni monitöre geçtim. Çok ahım şahım bir fark yoktu. Yani kaliteli bir dönüştürücü işini görür.