ErtanTellioglu Hectopat Katılım 25 Haziran 2017 Mesajlar 58 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2020 #1 Yeni sistemimde DVI girişi yok. Ve bir dönüştürücü yerine böyle bir kablo kullanmak istiyorum. Kullanan var mı ve işe yarıyor mu? Bilgisayar Kabloları - PC Kablo Çeşitleri ve Fiyatları - n11 Bilgisayar Kabloları binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı PC Kablo çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com
Yeni sistemimde DVI girişi yok. Ve bir dönüştürücü yerine böyle bir kablo kullanmak istiyorum. Kullanan var mı ve işe yarıyor mu? Bilgisayar Kabloları - PC Kablo Çeşitleri ve Fiyatları - n11 Bilgisayar Kabloları binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı PC Kablo çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 24 Temmuz 2020 #2 Aktif dönüştürücü lazım 1000 ve üstü ekran kartları için. DVI hakkında bilgim yok, başlıkta HDMI to VGA yazıyor.
Aktif dönüştürücü lazım 1000 ve üstü ekran kartları için. DVI hakkında bilgim yok, başlıkta HDMI to VGA yazıyor.
SSVinvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2018 Mesajlar 1.977 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2020 #3 Böyle bir kablo işinizi görür ama daha kalitelilere yönelin.
55superx Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 24 Temmuz 2020 #4 ErtanTellioglu dedi: Yeni sistemimde DVI girişi yok. Ve bir dönüştürücü yerine böyle bir kablo kullanmak istiyorum. Kullanan var mı ve işe yarıyor mu? Bilgisayar Kabloları - PC Kablo Çeşitleri ve Fiyatları - n11 Bilgisayar Kabloları binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı PC Kablo çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com Genişletmek için tıkla... DVI kablonun birkaç çeşiti var. Sizde hangisi var diye bakın. Linkteki herhalde DVI-D portu yani dijital-dijital dönüşüm yaptığı için aktif dönüştürücüye gerek yok.
ErtanTellioglu dedi: Yeni sistemimde DVI girişi yok. Ve bir dönüştürücü yerine böyle bir kablo kullanmak istiyorum. Kullanan var mı ve işe yarıyor mu? Bilgisayar Kabloları - PC Kablo Çeşitleri ve Fiyatları - n11 Bilgisayar Kabloları binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı PC Kablo çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com Genişletmek için tıkla... DVI kablonun birkaç çeşiti var. Sizde hangisi var diye bakın. Linkteki herhalde DVI-D portu yani dijital-dijital dönüşüm yaptığı için aktif dönüştürücüye gerek yok.