Çözüldü HDMI to VGA vs HDMI

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RX570

Centipat
Yeni monitör aldım, şu an kargoda. Ekran kartım RX 570, şu an elimde HDMI to VGA kablosu var. Monitörün hem HDMI hem de VGA girişi var. HDMI to VGA ile normal HDMI'ın bir farkı var mı? HDMI daha canlı renk falan verir mi? Eski sistemimde GTX 1050 vardı, renkler vs. gayet iyiydi. Bu arada HDMI to VGA ile kullanmam monitörün Hz'ini düşürmez değil mi? (Monitör 75 Hz) HDMI to VGA ile kullanmayı düşünüyorum sistemi, ama HDMI almayı öneriyorsanız HDMI alırım. Bu arada monitörün kutusundan HDMI çıkar mı? Cevaplarınızı bekliyorum. Kutu içerisinde HDMI kablo varmış :D Kısa değildir inşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
HDMI daha gelişmiştir ve heryönden daha iyidir. VGA bazı çözünürlükleri taşıyamıyor ayrıyetten dönüştürücü kablo takarsan ekranda atlamalar görürsün.
HDMI daha gelişmiştir ve heryönden daha iyidir. VGA bazı çözünürlükleri taşıyamıyor ayrıyetten dönüştürücü kablo takarsan ekranda atlamalar görürsün.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı