HDMI ve Display Port ile 2 monitör

Khazad dûm

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
1680x1050 destekli 1. ekran
1024x768 destekli 2. ekranım var.

İlk ekranımı HDMI ile bağlıyorum ikinci ekranı ise Display Port Dönüştürücüsü ile bağlıyorum ancak küçük olan yanı 2. ekranın ortasında input signal out of range yazısı çıkıyor. Çözünürlüğü değiştirmeme rağmen düzeltemedim. Ana ekranımı HDMI ile bağlamak ikinci ekranı ise Display Port kısmına takmak zorundayım.
Ekran Kartım RX5500 XT 8 GB

Anakart üzerindeki girişe takıp Win+P yapıp genişlet diyip bir dener misin hiç uğraşmadan. Olmaz ise alternatif bir yol düşünelim

Anakart üzerindeki girişe takıp Win+P yapıp genişlet diyip bir dener misin hiç uğraşmadan. Olmaz ise alternatif bir yol düşünelim
İşlemcimin onboard desteği yok. İkinci ekranı anakart çıkışına bağlarsam görüntü verecek mi?
İşlemcimin onboard desteği yok. İkinci ekranı anakart çıkışına bağlarsam görüntü verecek mi?
Dediğini yaptım,2. monitöre anakart üzerindeki girişten görüntü gelmiyor
17" IBM ThinkVision L171 LCD monitör

İkinci monitörümün modeli bu. Display Port'tan dönüştürücü ile görüntü almayı desteklemiyor olabilir mi?

Alfais AL-4556 Display Port to VGA dönüştürücüsü var
Yine Alfais marka olduğunu tahmin ettiğim HDMI to VGA dönüştürücüsü var.

HDMI dönüştürücüyü ana ekranıma
Display Port'u ikinci ekranıma takıyorum.

İkinci ekranımın ortasında İnput signal out of range hatası veriyor. Çözünürlüğü değiştirsem dahi yazı kalıyor, Hertz ayarlarında 60 Hz'in üstüne çıkarsam no signal hatası alıyorum. Herhangi bir şekilde Ana ekranımı Display Port ikinci ekranımı da HDMI bağlarsam görüntü alıyorum sıkıntısız bir şekilde ancak bu seferde herhangi bir oyunda 60 FPS'in üstüne çıktığında ana ekranım görüntüyü kesiyor input not supported hatası veriyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı