YeqE Centipat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 133 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar ben çift monitör yapacağım hayatımda ilk defa genelde laptop kullanan biriyim HDMI ile DisplayPort kablo arasındaki fark, öneriler varsa açığım. 1. monitör Asus Tuf Gaming VG27AQ3A 27" 1Ms 180Hz 2K Fast IPS Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da 2. monitör Spardox Gaming SG-2475 24" 1 MS 75 Hz HDMI Full HD IPS LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri 2. monitör (üstteki olmazsa bu) https://www.hepsiburada.com/mpia-mp...i-vga-monitoru-p-HBCV00008N550W?magaza=Midcom Bunlara göre HDMI ve DisplayPort kablosu önerirseniz sevinirim (1. monitör DisplayPort 2. monitör HDMI)
Arkadaşlar ben çift monitör yapacağım hayatımda ilk defa genelde laptop kullanan biriyim HDMI ile DisplayPort kablo arasındaki fark, öneriler varsa açığım. 1. monitör Asus Tuf Gaming VG27AQ3A 27" 1Ms 180Hz 2K Fast IPS Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da 2. monitör Spardox Gaming SG-2475 24" 1 MS 75 Hz HDMI Full HD IPS LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri 2. monitör (üstteki olmazsa bu) https://www.hepsiburada.com/mpia-mp...i-vga-monitoru-p-HBCV00008N550W?magaza=Midcom Bunlara göre HDMI ve DisplayPort kablosu önerirseniz sevinirim (1. monitör DisplayPort 2. monitör HDMI)
merttgl Hectopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 240 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2025 #2 PAUGGEENTDP1420 VESA SERTİFİKALI DİSPLAYPORT 1.4 KABLO fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da PAUGGEENTDP1420 VESA SERTİFİKALI DİSPLAYPORT 1.4 KABLO fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Kesinlikle tavsiye ederim. Bende kullanıyorum bu markayı. Display port kesinlikle. Ekran kartını tam verimli kullanıp güzel bir görüntü almak için displayport tavsiye ediyorum.
PAUGGEENTDP1420 VESA SERTİFİKALI DİSPLAYPORT 1.4 KABLO fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da PAUGGEENTDP1420 VESA SERTİFİKALI DİSPLAYPORT 1.4 KABLO fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Kesinlikle tavsiye ederim. Bende kullanıyorum bu markayı. Display port kesinlikle. Ekran kartını tam verimli kullanıp güzel bir görüntü almak için displayport tavsiye ediyorum.
YeqE Centipat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 133 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2025 #3 merttgl dedi: PAUGGEENTDP1420 VESA SERTİFİKALI DİSPLAYPORT 1.4 KABLO fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da PAUGGEENTDP1420 VESA SERTİFİKALI DİSPLAYPORT 1.4 KABLO fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Kesinlikle tavsiye ederim. Bende kullanıyorum bu markayı. DisplayPort kesinlikle. Ekran kartını tam verimli kullanıp güzel bir görüntü almak için DisplayPort tavsiye ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam DisplayPort'u 1. monitöre takayım değil mi?
merttgl dedi: PAUGGEENTDP1420 VESA SERTİFİKALI DİSPLAYPORT 1.4 KABLO fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da PAUGGEENTDP1420 VESA SERTİFİKALI DİSPLAYPORT 1.4 KABLO fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Kesinlikle tavsiye ederim. Bende kullanıyorum bu markayı. DisplayPort kesinlikle. Ekran kartını tam verimli kullanıp güzel bir görüntü almak için DisplayPort tavsiye ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam DisplayPort'u 1. monitöre takayım değil mi?
merttgl Hectopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 240 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #4 Mesela oyun oynayacaksanız ya da ekran kartını tam anlamıyla özellikleriyle birlikte kullanmak istiyorsanız DisplayPort kullanın kesinlikle hocam.
Mesela oyun oynayacaksanız ya da ekran kartını tam anlamıyla özellikleriyle birlikte kullanmak istiyorsanız DisplayPort kullanın kesinlikle hocam.