Merhabalar.
Benim evimde kasam bir odada TV de diğer odada kalıyor. TV'de araba yarışı oynayabilmek için kasayı taşımadan tıpkı bir router gibi görüntü ses ve gamepad kontrolünü aktarabileceğim bir cihaz var mı? Yani kasayı taşımadan odada PC'yi çalıştıracağım. TV'nin orada da bir aygıt olacak. O aygıtta gamepad ve ses ve görüntü aktarımını sağlayacak. Var mı böyle bir cihaz?
Bende yok galiba. Denedim bir kere bulamadım. Ekstra bir cihaz da alabilirim varsa. Yeter ki performanslı olsun. Bir de o şekilde görüntü aktarırım da. Gamepadin sensörlerini akataramam ki.
Reis o olmaz. Hanım bizi bitirir.
Şöyle bir cihaz var mı bilmiyorum ama. Kasadan bir kablo ile tvye kadar uzatacağım. Sonra bu cihaza hem tvyi bağlıycam hem de gamepadlerin alıcılarını. Bu şekilde atıyorum araba yarışı oynıycam. Var mı böyle bir şey?
Sizi anlıyorum. Ben de 15 yıllık evliyim. Kablosuz olarak TV'nin HDMI çıkışına takılan bazı aparatlar var fakat PC ile uyumlu olur mu emin değilim. Dark'a ait bir cihaz var. Bakabilirsiniz. Gamepad için ise uzatma kablosu ile mümkün olduğunca yakın tutup deneyebilirsiniz.
Dark EZCast Kablosuz HDMI Görüntü Aktarım Kiti Android, IOS ve Windows İşletim Sistemli Cihazlarınızın İçeriğini Kablosuz Olarak TV'nize Aktaracağınız Yeni Çağ, Dark ile Başlıyor!
Sizi anlıyorum. Ben de 15 yıllık evliyim. Kablosuz olarak TV'nin HDMI çıkışına takılan bazı aparatlar var fakat PC ile uyumlu olur mu emin değilim. Dark'a ait bir cihaz var. Bakabilirsiniz. Gamepad için ise uzatma kablosu ile mümkün olduğunca yakın tutup deneyebilirsiniz.
Dark EZCast Kablosuz HDMI Görüntü Aktarım Kiti Android, IOS ve Windows İşletim Sistemli Cihazlarınızın İçeriğini Kablosuz Olarak TV'nize Aktaracağınız Yeni Çağ, Dark ile Başlıyor!