HDMI ve klavye aynı anda başlatılmıyor

aftt

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,
Elimde İtopya'dan aldığım pilanet minor model hazır toplama sistem var. Sadece kasa olarak Vento VG20A-650W olarak değiştirilmiş şekilde. Monitör olarak ViewSonic VGA girişli monitör mevcut. Monitörü bağlarken HDMI-VGA dönüştürücü kullanıyorum bağlantıyı o şekilde sağlıyorum.
Bilgisayar açılırken monitöre güç geliyor ama parlak bir siyah oluyor, klavyenin RGB ışıkları yanıyor ama çalıştığını gösteren sağ üstteki ışık yanmıyor.
Eğer bilgisayar açılırken HDMI kablosunu çıkarıp tuşa bastıktan 5-7 saniye sonra takarsam bilgisayar açılıyor. Monitör ve klavye çalışıyor. Sorunun Power Supply da olduğunu düşünerek garantiye yolladım. Parçalar denenmiş herhangi bir sorunla karşılaşılmadan gönderildi.
Gücü priz çoklayıcı ile alıyordum acaba orada mı sorun var diye denedim monitörü ve bilgisayarı 2 ayrı prizden besledim yine aynı sorun devam etti. VGA kablosu sağlam, bilgisayarın güç kablosu kendi kablosu ve sağlam sorun nereden kaynaklanıyor olabilir? Teşekkür ederim.

Merhaba HDMI girişli başka bir ekran kullanarak test etmenizi öneririm eğer HDMI girişli bir monitörde çalışıyorsa çevirici cihazınız bozulmuş olabilir.

Dönüştürücüde sorun olsa hiç çalışmaması gerekmez mi?

Bozuk da çalışabilir hiç de çalışmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…