HDMI ve VGA cikisli monitor onerisi

Makaleler
9
Daha fazla  
Goruntuyu anakarttan alacagim. Anakart Asus Prime B450m-K.

23.6" tercihim. 21.5" de olur. Butce MAX. 600-800. IPS veya VA panel olsun dostlar. Bir de Amazon.tr'den bulabilirseniz cok iyi olur. Teknobiyotik, Itopya gibi sitelerin linkini paylasmazsaniz sevinirim. :D
@BilgisayarKurdu @Taptic

Son düzenleyen: Moderatör:
AOC 21.5'' 22V2Q 5ms HDMI+ Display Amd FreeSync Full HD IPS Gaming Monitör
Kupon ile 750 TL fiyatına alabilirsin. Ben bu modeli aldım.

24 inç versiyon linkini aşağı bıraktım.
AOC 24V2Q LED Monitör, 23.8 inches 930 TL.

Fiyatına göre oldukça iyi bir seçenek Acer.
Acer Lcd Sa230Bid Monitör 23 Inches Led Teknolojisi

Samsung istersen burada.
Samsung S24F350 23.5 Inches Pls

Bütçeyi aşarım dersen indirimli iken kaçırma derim.
Acer LCD ED242QRAbidpx Monitör 23.6 inches LED Teknolojisi

Son olarak almayı düşündüğüm ama vazgeçtiğim LG.
LG 23.8" 24MP59G-P 1ms Vga Hdmi Dp Gaming IPS

Samsung modeli icin amazon.com'da yoruma siyahlarda beyaz oluyor falan yazmis sanirim PLS panel TN gibi dandik gibi.
Onerdigin modeller guzel fakat butcenin cok ustunde. :D
@GTX660M Selam kardesim. Bu urunu siparis ettim simdi en mantiklisi bu isime gelen. :D Sagolasin her sey icin. https://www.amazon.com.tr/Acer-SA23...desktop?_encoding=UTF8&psc=1&ref_=ya_aw_od_pi
566 TL'ye aldim amazon saticisi.

Son düzenleme:
LG 23.8" 24MP59G-P 1ms Vga Hdmi Dp Gaming IPS
LG modeli cidden iyi gibi görünüyor. Hem IPS panel olması da güzel. Ben zaten kişisel olarak tercihim IPS panel ama kabul ediyorum cidden pahallılar ama hakkını veriyor bence. Dış görünüş olarak da zarif olması güzel bir tercih olabilir. Bir 55 TL fazladan vermeye değebilir:)

LG modeli cidden iyi gibi görünüyor. Hem IPS panel olması da güzel. Ben zaten kişisel olarak tercihim IPS panel ama kabul ediyorum cidden pahallılar ama hakkını veriyor bence. Dış görünüş olarak da zarif olması güzel bir tercih olabilir. Bir 55 TL fazladan vermeye değebilir:)
Parasi da guzel. :D
Parasi da guzel. :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı