MuzafferErdem Hectopat Katılım 16 Aralık 2016 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2016 #1 PC'ye HDMI VGA dönüştürücü ile görüntü veriyorum ama ses gelmiyor PC'den ? Bu arada TV değil monitör benim. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2016
PC'ye HDMI VGA dönüştürücü ile görüntü veriyorum ama ses gelmiyor PC'den ? Bu arada TV değil monitör benim.
Orçun ORALTAY Hectopat Katılım 16 Kasım 2016 Mesajlar 33 Yer Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Yüksek Mühendisi 18 Aralık 2016 #2 Hdmi sesi ve görüntüyü aynı kablo üzerinden taşır. Vga yalnızca görüntü aktarır analog olarak. Otomatik olarak sesi hdmi a veriyor olabilir. Bilgisayarınızın ses aygıtları kısmından çıkış olarak varsa ses kartınız, yoksa anakartınızı seçmelisiniz.
Hdmi sesi ve görüntüyü aynı kablo üzerinden taşır. Vga yalnızca görüntü aktarır analog olarak. Otomatik olarak sesi hdmi a veriyor olabilir. Bilgisayarınızın ses aygıtları kısmından çıkış olarak varsa ses kartınız, yoksa anakartınızı seçmelisiniz.
Nameless44 Megapat Katılım 4 Ocak 2015 Mesajlar 579 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2016 #3 Ses ayarlarından hdmi la ilgili kısmı devre dışı bırakın ve normal ses çıkışını varsayılan yapın.