ANIL TEZER Hectopat Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 15 26 Şubat 2020 #1 Öncelikle 2 adet laptop dizüstü bilgisayarım var. Ekranımı paylaşmak istiyorum. Yeni bilgisayarım Toshiba, ekran kartım optimus. Intel 520 onboard diğeri ise harici NVIDIA 930M HDMI çıkışlı ekran kartıdır. Eski bilgisayarım ise arçelik onboard VGA çıkışlı. Toshiba'dan arçelik PC'ye görüntü paylaşabilir miyim? Not: Ekran paylaşımı için internette gördüm ki paylaşabilirsin diyorlar. Ekran kartı özelliklerinde paylaşılan bellek MB cinsinden sıfır (0) yazmıyor ise ekran paylaşımı yapılabilir yazıyordu. Fakat ben Recep Baltaş'ın tecrübesine güvenerek yardım istiyorum. Siteyi bırakıyorum. Bu hesap askıya alınmıştır | Alastyr Ayrıca tam görüntü bağdaştırıcısı ve yalnızda işleyen görüntü bağdaştırıcısı ne demek bulamadım ya da anlamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mart 2020
Öncelikle 2 adet laptop dizüstü bilgisayarım var. Ekranımı paylaşmak istiyorum. Yeni bilgisayarım Toshiba, ekran kartım optimus. Intel 520 onboard diğeri ise harici NVIDIA 930M HDMI çıkışlı ekran kartıdır. Eski bilgisayarım ise arçelik onboard VGA çıkışlı. Toshiba'dan arçelik PC'ye görüntü paylaşabilir miyim? Not: Ekran paylaşımı için internette gördüm ki paylaşabilirsin diyorlar. Ekran kartı özelliklerinde paylaşılan bellek MB cinsinden sıfır (0) yazmıyor ise ekran paylaşımı yapılabilir yazıyordu. Fakat ben Recep Baltaş'ın tecrübesine güvenerek yardım istiyorum. Siteyi bırakıyorum. Bu hesap askıya alınmıştır | Alastyr Ayrıca tam görüntü bağdaştırıcısı ve yalnızda işleyen görüntü bağdaştırıcısı ne demek bulamadım ya da anlamadım.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 8 Mart 2020 #2 Tam olarak yapmak istediğini anlamadım. Laptoplarda görüntü girişi yok. Bu bağlamda dışarıdan görüntüyü gösteremez. Ancak TeamViewer vb. bir yazılımla diğer bilgisayardan görüntü alabilirsin. Artı 0 Eksi
Tam olarak yapmak istediğini anlamadım. Laptoplarda görüntü girişi yok. Bu bağlamda dışarıdan görüntüyü gösteremez. Ancak TeamViewer vb. bir yazılımla diğer bilgisayardan görüntü alabilirsin.
KS KS ANIL TEZER Hectopat Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 15 15 Mart 2020 #3 Arkadaşımın netbook ve Laptop'u var. Netbookdan laptoba görüntü yansıtabildi. VGA'dan VGA'ya. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2020 Artı 0 Eksi
Y yzlm. Hectopat Katılım 13 Nisan 2018 Mesajlar 30 14 Mart 2021 #4 ANIL TEZER dedi: Arkadaşımın netbook ve Laptop'u var. Netbookdan laptoba görüntü yansıtabildi. VGA'dan VGA'ya. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapmış, nasıl öğrenirim? yazabilir mi ? Artı 0 Eksi
ANIL TEZER dedi: Arkadaşımın netbook ve Laptop'u var. Netbookdan laptoba görüntü yansıtabildi. VGA'dan VGA'ya. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapmış, nasıl öğrenirim? yazabilir mi ?