Chained Vessel Centipat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 298 Çözümler 1 Yer Zaten oradan görebiliyorsunuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2020 #1 Hangisi mantıklı olur? HDMI-VGA Kablo vs VGA Kablo + Dönüştürücü
ANON1M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 3.126 Çözümler 12 11 Kasım 2020 #2 HDMI-VGA kablo daha mantıklı olur.
AlperBey28 Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 183 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2020 #3 VGA kablosunu ileride farklı yerlerde kullanmanız gerekebilir, dönüştürücü daha mantıklı geliyor o yüzden. Kendim S-Link dönüştürücü kullanıyorum, öneririm, gayet kaliteli.
VGA kablosunu ileride farklı yerlerde kullanmanız gerekebilir, dönüştürücü daha mantıklı geliyor o yüzden. Kendim S-Link dönüştürücü kullanıyorum, öneririm, gayet kaliteli.
Chained Vessel Centipat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 298 Çözümler 1 Yer Zaten oradan görebiliyorsunuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2020 #4 ANON1M dedi: HDMI-VGA kablo daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmazsanız bir sorum olacak. Alacağım sistemdeki ekran kartı sizin kartınızla aynı. Nasıl bir kart ? Performansı iyi midir ?
ANON1M dedi: HDMI-VGA kablo daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmazsanız bir sorum olacak. Alacağım sistemdeki ekran kartı sizin kartınızla aynı. Nasıl bir kart ? Performansı iyi midir ?
ANON1M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 3.126 Çözümler 12 11 Kasım 2020 #5 Chained Vessel dedi: Hocam kusura bakmazsanız bir sorum olacak. Alacağım sistemdeki ekran kartı sizin kartınızla aynı. Nasıl bir kart ? Performansı iyi midir ? Genişletmek için tıkla... Evet ben memnunum performansı iyi. Yalnız benim kullandığım model tek fanlı olan.
Chained Vessel dedi: Hocam kusura bakmazsanız bir sorum olacak. Alacağım sistemdeki ekran kartı sizin kartınızla aynı. Nasıl bir kart ? Performansı iyi midir ? Genişletmek için tıkla... Evet ben memnunum performansı iyi. Yalnız benim kullandığım model tek fanlı olan.