Azizaztek Hectopat Katılım 14 Aralık 2017 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2017 #11 FantastikTürk dedi: Ben ozellikle sordum RX 580 alip da 720P oynamayayim diye, cozunurluk dusmez dediler. Sadece gecikme VS. gibi sorunlar olabilir dediler? Genişletmek için tıkla... Alıcaksan ve benim gibi dönüştürücü ile kullanacak isen kesinlikle iyi birşey al ben 47 tl falan aldım bilemiyorum belkide monitörden kaynaklıdır bilemiyorum, yakında zaten monitör alıcam.
FantastikTürk dedi: Ben ozellikle sordum RX 580 alip da 720P oynamayayim diye, cozunurluk dusmez dediler. Sadece gecikme VS. gibi sorunlar olabilir dediler? Genişletmek için tıkla... Alıcaksan ve benim gibi dönüştürücü ile kullanacak isen kesinlikle iyi birşey al ben 47 tl falan aldım bilemiyorum belkide monitörden kaynaklıdır bilemiyorum, yakında zaten monitör alıcam.
FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.116 Makaleler 7 Çözümler 23 16 Aralık 2017 #12 Eline farklı bir dönüştürücü geçerse deneyip deneyimini paylaşır mısın? Kullananların çoğu böyle bir sıkıntı yaşamamış çünkü...
Eline farklı bir dönüştürücü geçerse deneyip deneyimini paylaşır mısın? Kullananların çoğu böyle bir sıkıntı yaşamamış çünkü...
Azizaztek Hectopat Katılım 14 Aralık 2017 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2017 #13 FantastikTürk dedi: Eline farklı bir dönüştürücü geçerse deneyip deneyimini paylaşır mısın? Kullananların çoğu böyle bir sıkıntı yaşamamış çünkü... Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi üç ihtimal var dönüştürücü, VGA kablosu veya monitörden kaynaklanıyor.
FantastikTürk dedi: Eline farklı bir dönüştürücü geçerse deneyip deneyimini paylaşır mısın? Kullananların çoğu böyle bir sıkıntı yaşamamış çünkü... Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi üç ihtimal var dönüştürücü, VGA kablosu veya monitörden kaynaklanıyor.