B ByTurk Picopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 145 20 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar son versiyonları baz alarak hangi kablolar daha üstündür? Hangisi daha iyi görüntü kalitesi sunar?
Arkadaşlar son versiyonları baz alarak hangi kablolar daha üstündür? Hangisi daha iyi görüntü kalitesi sunar?
furkanbgbr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 1.542 Çözümler 32 Yer Ankara 20 Ekim 2020 #2 Kaliteli bir DP kablosu.
erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.490 Çözümler 16 20 Ekim 2020 #3 ByTurk dedi: Arkadaşlar son versiyonları baz alarak hangi kablolar daha üstündür? Hangisi daha iyi görüntü kalitesi sunar? Genişletmek için tıkla... DP daha iyi diye biliyorum.
ByTurk dedi: Arkadaşlar son versiyonları baz alarak hangi kablolar daha üstündür? Hangisi daha iyi görüntü kalitesi sunar? Genişletmek için tıkla... DP daha iyi diye biliyorum.
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.032 Çözümler 45 20 Ekim 2020 #4 Videolu anlatım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bende DP daha iyi diyorum
Videolu anlatım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bende DP daha iyi diyorum
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.987 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 20 Ekim 2020 #5 DP.