HDMI vs DP

Eidolonn

Centipat
Daha fazla  
Monitör
GS32Q
Hocam bende Gigabyte GS32Q var iki adet 2.0 HDMI bir 1.4 DP portu mevcut. 165 Hz'de 2K görüntü için hangi kabloyu önerirsiniz?
İçinden HDMI 1.8 olduğunu düşündüğüm high Speed yazan iki HDMI çıktı ama 2K'da 165 Hz veremiyor. Maksimum 144 veriyor, ben de HDMI 2.1 kablo aldım kargoda şu anda çünkü HDMI'lar geriye dönük çalışmayı destekliyor diye okudum. Ama onunla da port uyumsuzluğundan alamayabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Kutunun içinden DP kablo çıktıysa eğer onu kullanabilirsiniz. Yeterli HZ'yi verecektir.
Evet çıktı fakat pc'ye bağlayınca çok garip bir şekilde görüntüyü bozuk şekilde verdi. Yani windowsta aşağıdaki çubukta olan sekmeler var ama ekrana gelmedi, ekranda sadece duvar kağıdım kaldı ve alt+tab yaptığımda ekranın en altında sekmeler değişti fakat ekranın kendisinde hiçbir değişiklik olmadı

Evet çıktı fakat pc'ye bağlayınca çok garip bir şekilde görüntüyü bozuk şekilde verdi. Yani windowsta aşağıdaki çubukta olan sekmeler var ama ekrana gelmedi, ekranda sadece duvar kağıdım kaldı ve alt+tab yaptığımda ekranın en altında sekmeler değişti fakat ekranın kendisinde hiçbir değişiklik olmadı
Monitör sadece 2.0 destekliyor. 2.1 kabloyla ne yapacaksınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı