GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.746 Makaleler 23 Çözümler 81 Yer LTBE Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2018 #1 VGA çıkışını HDMI yapmak için bir dönüştürücü aldım. Fakat elimdeki kabloya uymadı. Resimdeki siyah olan benim aldığım dönüştürücü. Mavi olan ise monitör kablosu. Bunları birbirine bağlamak için hangi dönüştürücüye ihtiyacım var?
VGA çıkışını HDMI yapmak için bir dönüştürücü aldım. Fakat elimdeki kabloya uymadı. Resimdeki siyah olan benim aldığım dönüştürücü. Mavi olan ise monitör kablosu. Bunları birbirine bağlamak için hangi dönüştürücüye ihtiyacım var?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 21 Haziran 2018 #2 Siz HDMI to DVI dönüştürücü almışsınız. İhtiyacınız olan dönüştürücü HDMI to VGA.
GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.746 Makaleler 23 Çözümler 81 Yer LTBE Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2018 #3 Akif dedi: Siz HDMI to DVI dönüştürücü almışsınız. İhtiyacınız olan dönüştürücü HDMI to VGA. Genişletmek için tıkla... Peki dişi erkek diye ayrılıyormuş sanırım. Hangisi benim almam gereken?
Akif dedi: Siz HDMI to DVI dönüştürücü almışsınız. İhtiyacınız olan dönüştürücü HDMI to VGA. Genişletmek için tıkla... Peki dişi erkek diye ayrılıyormuş sanırım. Hangisi benim almam gereken?
Fragger Kilopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 659 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: Geforce RTX 4060 Ti Anakart: Asus Prime B550M-K İşlemci: Ryzen 5 5600 RAM: GSKILL 8GB RIPJAWS V 2x8 SSD: Samsung 980 Pro 2TB SSD2 : GOODRAM 512GB Monitör: Dell E2417H Sıvı Soğutma: PowerBoost NOBLE 120 Rainbow PSU: FSP 650W Cinsiyet Erkek Meslek Finans 21 Haziran 2018 #4 GKD dedi: Peki dişi erkek diye ayrılıyormuş sanırım. Hangisi benim almam gereken? Genişletmek için tıkla... DVI dişi erkek diye ayrılır fakat siz her ikisini de almayacaksınız. Siz bundan alacaksınız
GKD dedi: Peki dişi erkek diye ayrılıyormuş sanırım. Hangisi benim almam gereken? Genişletmek için tıkla... DVI dişi erkek diye ayrılır fakat siz her ikisini de almayacaksınız. Siz bundan alacaksınız
Motyonl1fe Decapat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Haziran 2018 #5 Hdmi da Dişi-Erkek ilişkisi Yok dişi Erkek ilişkisi sadece dvi to vga'da olur. Son düzenleme: 21 Haziran 2018
Noonecaresnow Kilopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 140 21 Haziran 2018 #6 GKD dedi: Peki dişi erkek diye ayrılıyormuş sanırım. Hangisi benim almam gereken? Genişletmek için tıkla... Sizin dişi, erkek dvi ile işiniz yok. Gidip yetkili birine HDMI to VGA sorarsanız size istediğiniz parçayı verecektir.
GKD dedi: Peki dişi erkek diye ayrılıyormuş sanırım. Hangisi benim almam gereken? Genişletmek için tıkla... Sizin dişi, erkek dvi ile işiniz yok. Gidip yetkili birine HDMI to VGA sorarsanız size istediğiniz parçayı verecektir.
fnnyoqq Kilopat Katılım 14 Eylül 2016 Mesajlar 181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2018 #7 Bunlar gibi olmalı. Yani Dişi VGA - Erkek HDMI olmalı. Ayrıca dönüştürücü aktif çevirici olmalı. Dosya Ekleri dkhdahdmixvga2_icgorsel3.jpg 50,7 KB · Görüntüleme: 48 HAMA-54569-HDMI-VGA-Dönüştürücü.png 80,8 KB · Görüntüleme: 62
Fragger Kilopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 659 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: Geforce RTX 4060 Ti Anakart: Asus Prime B550M-K İşlemci: Ryzen 5 5600 RAM: GSKILL 8GB RIPJAWS V 2x8 SSD: Samsung 980 Pro 2TB SSD2 : GOODRAM 512GB Monitör: Dell E2417H Sıvı Soğutma: PowerBoost NOBLE 120 Rainbow PSU: FSP 650W Cinsiyet Erkek Meslek Finans 21 Haziran 2018 #8 Motyonl1fe dedi: Merhaba HDMI (Erkek) to VGA (Dişi) Dönüştürücü Almalısınız. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş HDMI dişi-erkek sormuyor. DVI'Nın erkek-dişi durumunu soruyor. DVI ile işi yok, HDMI to VGA alacak.
Motyonl1fe dedi: Merhaba HDMI (Erkek) to VGA (Dişi) Dönüştürücü Almalısınız. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş HDMI dişi-erkek sormuyor. DVI'Nın erkek-dişi durumunu soruyor. DVI ile işi yok, HDMI to VGA alacak.
Motyonl1fe Decapat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Haziran 2018 #9 Fragger dedi: Hocam arkadaş HDMI dişi-erkek sormuyor. DVI'Nın erkek-dişi durumunu soruyor. DVI ile işi yok, HDMI to VGA alacak. Genişletmek için tıkla... Haklısınız Doğrudur Hdmi Da Dişi-Erkek İlişkisi Yok Dişi Erkek İlişkisi Sadece Dvi To Vga'da Olur.
Fragger dedi: Hocam arkadaş HDMI dişi-erkek sormuyor. DVI'Nın erkek-dişi durumunu soruyor. DVI ile işi yok, HDMI to VGA alacak. Genişletmek için tıkla... Haklısınız Doğrudur Hdmi Da Dişi-Erkek İlişkisi Yok Dişi Erkek İlişkisi Sadece Dvi To Vga'da Olur.
GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.746 Makaleler 23 Çözümler 81 Yer LTBE Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2018 #10 Motyonl1fe dedi: Haklısınız Doğrudur Hdmi Da Dişi-Erkek İlişkisi Yok Dişi Erkek İlişkisi Sadece Dvi To Vga'da Olur. Genişletmek için tıkla... DVI to VGA alıp elimdeki adaptöre takmak gelmişti aklıma ama direk HDMI to VGA alıp takmak daha mantıklıymış. [emoji23] O yüzden sordum.
Motyonl1fe dedi: Haklısınız Doğrudur Hdmi Da Dişi-Erkek İlişkisi Yok Dişi Erkek İlişkisi Sadece Dvi To Vga'da Olur. Genişletmek için tıkla... DVI to VGA alıp elimdeki adaptöre takmak gelmişti aklıma ama direk HDMI to VGA alıp takmak daha mantıklıymış. [emoji23] O yüzden sordum.