B BrokenHeartS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 1.731 Çözümler 9 6 Ekim 2020 #11 Hocam ne fark olur bilmiyorum ama görüntü hdmı geç geliyor bende birde dp kablosu alıp deniyecem biosa falan girerken sıkıntı yaşıyorum o ekranı çabuk atlıyor bende sırf bu yüzden kabloyu değiştireceğim.
Hocam ne fark olur bilmiyorum ama görüntü hdmı geç geliyor bende birde dp kablosu alıp deniyecem biosa falan girerken sıkıntı yaşıyorum o ekranı çabuk atlıyor bende sırf bu yüzden kabloyu değiştireceğim.
bfy3458 Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 651 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #12 Lykio dedi: Bu arada hocam RX 5500 XT ekran kartında hiç sorun yaşadın mı? Ben sorunlar ile boğuşuyorum da. Genişletmek için tıkla... Hiç sorun yaşamadım.
Lykio dedi: Bu arada hocam RX 5500 XT ekran kartında hiç sorun yaşadın mı? Ben sorunlar ile boğuşuyorum da. Genişletmek için tıkla... Hiç sorun yaşamadım.
Lykio Hectopat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 193 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #13 bfy3458 dedi: Hiç sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Şanslı azınlık'tansın o zaman .