HDMI'dan VGA'ya 2. bir ekran bağlama

sercansolmaz80

Megapat
Daha fazla  
Amazon'dan aldığım bu dönüştürücüyle monitörümü dizüstü bilgisayarıma bağladım ama dizüstü bilgisayarım monitörü görmedi. Monitör ve dönüştürücüde sorun olup olmadığını anlamak için monitörümü dönüştürücü ile PS3' bağladım ve görüntü aldım.
Neden dizüstü bilgisayarıma bağlayınca görüntü alamıyorum?
(Bilgisayarın Monster Abra A5 v15.2.1)

Ayarlardan 2.ekranı daha önce devre dışı bıraktıysanız devre dışı olarak kalmış olabilir.
Kendimden biliyorum laptopu televizyonuma bağlamıştım ve daha önce devre dışı olduğu için açılmayınca korkmuştum :)

Amazon'dan aldığım bu dönüştürücüyle monitörümü dizüstü bilgisayarıma bağladım ama dizüstü bilgisayarım monitörü görmedi. Monitör ve dönüştürücüde sorun olup olmadığını anlamak için monitörümü dönüştürücü ile PS3' bağladım ve görüntü aldım.
Neden dizüstü bilgisayarıma bağlayınca görüntü alamıyorum?
(Bilgisayarın Monster Abra A5 v15.2.1)
Dönüştürücü de fazladan güç girişi var mı?
Bazı cihazların güç çıkışı aynı olmayabilir.

Dönüştürücü de fazladan güç girişi var mı?
Bazı cihazların güç çıkışı aynı olmayabilir.
güç çıkışı yok
Ayarlardan 2.ekranı daha önce devre dışı bıraktıysanız devre dışı olarak kalmış olabilir.
Kendimden biliyorum laptopu televizyonuma bağlamıştım ve daha önce devre dışı olduğu için açılmayınca korkmuştum :)
daha önce öyle bir şey yapmadım :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı