HDMI'dan VGA'ya çevirici ile dalgalanma

Murat Döner

Megapat
Yer
Amasya
Daha fazla  
Meslek
Bilişim Teknolojileri
Geçen gün ikinci monitörümü aldım çift ekran için, ekran kartım MSI R7 250. VGA girişine ana monitörü bağladım, daha sonra baya pahalı (68 TL) fiyata aldığım HDMI to VGA ile ikinci monitörü bağladım. Ama ikinci monitörde ara sıra 3-4 dakika boyunca çizgi çizgi dalgalanmalar oluyor. Ana ekran 1440x900, ikinci ekran 1366x768 fakat ben görüntü ayarlarından ikinci ekranı da 1440x900 olarak ayarladım ondan olabileceğini pek sanmıyorum. Tek şüphelendiğim ikinci monitöre giden VGA kablosunun 7.5 TL olması (1.5Metre). Bilgisayarcıda 1.5 metre 20 TL deyince ucuzluk pazarı gibi bir yerden aldım ondan olabilir mi? Tek şüphelendiğim o şu an fakat inşallah dönüştürücüde sıkıntı yoktur. ( Evde olsam ana ekrandaki kabloyu takıp denerim ama eğer kabloda ise eve giderken yeni kablo alacağım. )

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörün doğal çözünürlüğüne inin tekrar, deneyin, düzelmez ise belirtin.

Denedim düzelmiyor maalesef eve gidiyorum şu an zaten ana ekranın kablosunu deneyeceğim. Eğer sıkıntı geçerse sorun kabloda demektir.
Monitörün doğal çözünürlüğüne inin tekrar, deneyin, düzelmez ise belirtin.
Evet sıkıntı kablodaymış sanırım, daha kalitelisini almam gerekiyor. Yardımın için teşekkür ederim @Asım Demir abi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı