HDP ve CHP ittifak değildir. (Bilgilendirme konusu)

389072

Megapat
Makaleler
24
Yer
İstanbul
Çoğu kişi "CHP HDP'ye bakanlık verecek." gibi cümleler kuruyor. Ancak HDP 6'lı masaya bile dahil değil. Ayrıca savunduğunuz AKP zamanında HDP'ye bakanlık vermişti. Lakin bazı arkadaşlar halen bu tarz cümleleri kurmakta ısrarcı. Bir diğer mevzu ise Selehattin Demirtaş'ın serbest bırakılması. Böyle bir olay yok. Bağımsız mahkemelerce tekrardan yargılanacak. Diğer adaylarda (birisi hariç ) bağımsız mahkemeler olacak diyor. Yani Oğan'da kazansa, CHP'de kazansa sonuç aynı olacak.
Bakanlık konusuna geri dönelim. Bakanlık verildiğine inanmıyor musunuz? Alın size 63. Türkiye Hükümeti bakanları.

Ayrıca HDP'nin hiçbir bakanlık talebi de yok, arkadaşın dediği gibi ittifaka bile dâhil değil. Sadece amaçları aynı olduğundan dolayı aday çıkarmayıp Kemal Kılıçdaroğlu'na destek veriyorlar.

Ayrıca HDP'nin hiçbir bakanlık talebi de yok, arkadaşın dediği gibi ittifaka bile dâhil değil. Sadece amaçları aynı olduğundan dolayı aday çıkarmayıp Kemal Kılıçdaroğlu'na destek veriyorlar.
Gel de anlat... Bir de, diyelim bunlar ittifak. HÜDA PAR ile AKP'de ittifak. O halde onlarda terörist.

Hocam ben AKP'ye oy vermedim ancak Selahattin Demirtaş konusunda da arşiv unutmaz birbirimizi kandırmayalım. İki ittifakta al birini vur ötekine modunda, millet ittifakınında gerek liderlerinde gerekse milletvekili adaylarında orta doğu bataklığına düşmemize sebep olmaları nedeni ile yargılanması gereken isimler var, bağımsız yargı bunları sizce yargılar mı bence yargılamaz. Ek olarak bu AKP yapınca suç değil de biz yapınca neden suç yaklaşımını doğru bulmuyorum, böyle düşüneceksek o zaman hepimiz AKP'ye basalım oyumuzu aynı şeyleri tekrar edecekse neden muhalefet denen şey var. Yargı gerçekten bağımsız olsa emin olun her iki ittifakta da adam kalmaz. Gördük ki her iki tarafta da %1 oy uğruna makam mevki pazarlıkları yapılıyor, hiç birisinin sizin yada bizim geleceğimiz gram umurlarında değil. Söylemleri, yaptıkları bile sadece memur ve kendi avanelerine bizim gibi sade vatandaşa her iki ittifakında inanın gram bir şey kazandıracağı yok. Şu ülke bir seçimde iki ayrı terör ilişkili partinin kucağına bırakılmamalıydı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki demirtas neden kılıçdaroğlunu destekliyor ittifakta değilse. Ve kılıçdaroğlunun ağzından duydum diye hatırlıyorum çıkacak dedi diye. AKP için dediğinde haklısın hüda-par da HDP'nin farklı versiyonu.

Kılıçdaroğlu zaten kendi serbest bırakmaz diktatör olacağını zannetmiyorum ama AİHYM kararı var ve Avrupa bizim lehimize karar vermez kolay kolay.

Bir diğer mevzu ise Selehattin Demirtaş'ın serbest bırakılması. Böyle bir olay yok. Bağımsız mahkemelerce tekrardan yargılanacak. Diğer adaylarda (birisi hariç ) bağımsız mahkemeler olacak diyor.

Sonunda şunu doğru anlayan biri. Arkadaşım koca milliyetçi Mansur Yavaş yanlarındayken böyle bir şeye izin verir mi sizce? Meral Akşener böyle bir şeye izin verir mi? Bu arada o birisi kim hocam, merak ettim

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim babam da CHP'ye verdi, o zaman benim babam Kılıçdaroğlu ile ittifak
Bu nasıl mantık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…