HDP ve CHP ittifak değildir. (Bilgilendirme konusu)

Benim babam da CHP'ye verdi, o zaman benim babam kılıçdaroğlu ile ittifak
Bu nasıl mantık?

Baban eski HDP genel başkanı veya hapisten yolladığı mektupla siyası partiyi kontrol ediyor mu?
Böyle saçma bir yorumu daha görmedim. Biz muhaliflerin dikkatli olması lazım bu konularda.

Çünkü yeşil sol parti aday çıkartmayıp kılıçdaroğlu'nu destekledi.
Kürtler sayesinde gelip yıllar sonra artistlik yapıp, içeri attırınca tabii destekleyecek. Erdoğanı, Kürtler desteklediğinde neredeydin? Ya da AKP'nin içindeki Kürtlere niye laf edemiyorsun?

Sen git de hırsına yenik düşüp Erdoğanı destekleyen sözde Cumhuriyetçi Memleket Partisi seçmenini eleştir. Cumhuriyetçi dile kolay.

Kürt'ler sayesinde gelip yıllar sonra artistlik yapıp, içeri attırınca tabii destekleyecek. Erdoğan'ı, Kürt'ler desteklediğinde neredeydin? Ya da AKP'nin içindeki Kürt'lere niye laf edemiyorsun?

Demokrasi budur işte. Çok geri kafalısın.

Arkadaşlar ben ak partili falan değilim. İnsanlara etiket de yapıştırmayın. Ben burada kimseye hakaret etmedim. Olanı söyledim sadece. Adamlar aday çıkartmadı destekliyorlar. İttifakta değiller tabii ki ama destekliyorlar. Bu doğru veya yanlış demokrasi veya değil demedim ki. Destekliyor sadece onu söyledim.

Böyle diyorsun fakat konudaki ilk mesajında HDP ve CHP'nin ittifak olmadığını söyleyen konu sahibine buna ancak çocuklar inanır demişsin.

Sen git de hırsına yenik düşüp Erdoğan'ı destekleyen sözde cumhuriyetçi memleket partisi seçmenini eleştir. Cumhuriyetçi dile kolay.

Hocam isteyen isteyeni desteklesin herkesin kendi fikri var. Biraz daha sakin olup güzelce tartışalım lütfen saygıyla...

Böyle diyorsun fakat konudaki ilk mesajında HDP ve CHP'nin ittifak olmadığını söyleyen konu sahibine buna ancak çocuklar inanır demişsin.

Yav destekliyor kısmı için dedim güzel insan. İttifakta olmadığını dünya alem biliyor.
Haklısın ama belirtmem lazımdı.

Belirtmediğiniz için yanlış anladık hocam, iyi forumlar. Hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…