Baban eski HDP genel başkanı veya hapisten yolladığı mektupla siyası partiyi kontrol ediyor mu?
Böyle saçma bir yorumu daha görmedim. Biz muhaliflerin dikkatli olması lazım bu konularda.
Baban eski HDP genel başkanı veya hapisten yolladığı mektupla siyası partiyi kontrol ediyor mu?
Böyle saçma bir yorumu daha görmedim. Biz muhaliflerin dikkatli olması lazım bu konularda.
Kürtler sayesinde gelip yıllar sonra artistlik yapıp, içeri attırınca tabii destekleyecek. Erdoğanı, Kürtler desteklediğinde neredeydin? Ya da AKP'nin içindeki Kürtlere niye laf edemiyorsun?
Sen git de hırsına yenik düşüp Erdoğanı destekleyen sözde Cumhuriyetçi Memleket Partisi seçmenini eleştir. Cumhuriyetçi dile kolay.
Kürt'ler sayesinde gelip yıllar sonra artistlik yapıp, içeri attırınca tabii destekleyecek. Erdoğan'ı, Kürt'ler desteklediğinde neredeydin? Ya da AKP'nin içindeki Kürt'lere niye laf edemiyorsun?
Arkadaşlar ben ak partili falan değilim. İnsanlara etiket de yapıştırmayın. Ben burada kimseye hakaret etmedim. Olanı söyledim sadece. Adamlar aday çıkartmadı destekliyorlar. İttifakta değiller tabii ki ama destekliyorlar. Bu doğru veya yanlış demokrasi veya değil demedim ki. Destekliyor sadece onu söyledim.
Arkadaşlar ben ak partili falan değilim. İnsanlara etiket de yapıştırmayın. Ben burada kimseye hakaret etmedim. Olanı söyledim sadece. Adamlar aday çıkartmadı destekliyorlar. İttifakta değiller tabii ki ama destekliyorlar. Bu doğru veya yanlış demokrasi veya değil demedim ki. Destekliyor sadece onu söyledim.