Kadir292 Kilopat Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 85 18 Ocak 2025 #1 HDR hep açıktı ama bir anda böyle oldu. 1 haftadır şimdi sorunu buldum HDR'ymiş HDR kapatınca düzeliyor ama açınca gene aynı. HDR kapatmak istemiyorum ekran çok karanlık oluyor nasıl çözeceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ocak 2025
HDR hep açıktı ama bir anda böyle oldu. 1 haftadır şimdi sorunu buldum HDR'ymiş HDR kapatınca düzeliyor ama açınca gene aynı. HDR kapatmak istemiyorum ekran çok karanlık oluyor nasıl çözeceğim?
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 19 Ocak 2025 #2 Bu sorun sadece oyun oynarken mi geçerli yoksa genel olarak mı?
Kadir292 Kilopat Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 85 19 Ocak 2025 #3 Said HtmAGl dedi: Bu sorun sadece oyun oynarken mi geçerli yoksa genel olarak mı? Genişletmek için tıkla... Hocam oyunlara girerken Genel olarak tam ekran olan her şeyde var
Said HtmAGl dedi: Bu sorun sadece oyun oynarken mi geçerli yoksa genel olarak mı? Genişletmek için tıkla... Hocam oyunlara girerken Genel olarak tam ekran olan her şeyde var
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 19 Ocak 2025 #4 Kadir292 dedi: Hocam oyunlara girerken Genel olarak tam ekran olan her şeyde var Genişletmek için tıkla... Evet olay o zaten, sen tam ekrana girdiğin zaman Windows sadece o pencereye odaklanıyor. Oyun modu açıksa kapat, yapabileceğin tek şey bu sayılır. Yada oyunu pencereli tam ekran modunda oynayacaksın.
Kadir292 dedi: Hocam oyunlara girerken Genel olarak tam ekran olan her şeyde var Genişletmek için tıkla... Evet olay o zaten, sen tam ekrana girdiğin zaman Windows sadece o pencereye odaklanıyor. Oyun modu açıksa kapat, yapabileceğin tek şey bu sayılır. Yada oyunu pencereli tam ekran modunda oynayacaksın.
Kadir292 Kilopat Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 85 19 Ocak 2025 #5 Said HtmAGl dedi: Evet olay o zaten, sen tam ekrana girdiğin zaman Windows sadece o pencereye odaklanıyor. Oyun modu açıksa kapat, yapabileceğin tek şey bu sayılır. Yada oyunu pencereli tam ekran modunda oynayacaksın. Genişletmek için tıkla... hdr kapatınca düzeliyor ama hdr kapatmak istemiyorum karanlık oluyor
Said HtmAGl dedi: Evet olay o zaten, sen tam ekrana girdiğin zaman Windows sadece o pencereye odaklanıyor. Oyun modu açıksa kapat, yapabileceğin tek şey bu sayılır. Yada oyunu pencereli tam ekran modunda oynayacaksın. Genişletmek için tıkla... hdr kapatınca düzeliyor ama hdr kapatmak istemiyorum karanlık oluyor
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 19 Ocak 2025 #6 Kadir292 dedi: hdr kapatınca düzeliyor ama hdr kapatmak istemiyorum karanlık oluyor Genişletmek için tıkla... Tamam yani onu kapatmak istemiyorsan dediğimi dene.
Kadir292 dedi: hdr kapatınca düzeliyor ama hdr kapatmak istemiyorum karanlık oluyor Genişletmek için tıkla... Tamam yani onu kapatmak istemiyorsan dediğimi dene.
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 19 Ocak 2025 #8 Yapacak bir şey yok. Ekran çözünürlüğü verileri için 3.Party uygulama gerekli.