HDR açıldığında görüntüde bozulmalar oluyor

cemgulec96

Decapat
Daha fazla  
Monitör
Msi MPG341CQR
Öncelikle merhaba. MSI MPG341CQR 34 inc HDR 400 monitörü kullanıyorum ancak HDR ında cogu zaman sıkıntılar yaşıyorum. Windows 11'in görüntü ayalarına girip HDR'ı açtıgımda başta renk bozulmaları oluyor ancak görüntü ayarından cıkıp tekrar birkaç defa girdigimde ise düzeliyor.

RDR2, RE Village, metro exoudus gibi oyunlarda hep HDR da sorun yaşadım. Sorun yaşamadığım tek God of War ve AC; Valhalla idi sanırsam.

Oyunlarda ise HDR'ı açtıgım zaman parlaklıkda bozulmalar oluyor sizce HDR da bunlar normal mi?

Monitor: MSI MPG341CQR.

Msi rtx 3080 ventus lhr 10 gb

Masaüstünden hdr açtıgımda renk sararıyor sekmeyi kapatıp tekrar görüntü özelliklerine tıklayınca düzeliyor. Düzelmesi için birşeyi açıp kapatmıyorum sadece ayarlara girip cıkmam gerekiyor garip şekilde

Renk bozulmaları dediğiniz nedir?

Ayrıca HDR açınca karanlık sahnelerde parlaklık düşüp aydınlık sahnelerde yeniden parlıyor bende de. Sanırım HDR'ın çalışma mantığı bu zaten. Sahneye göre parlaklığı kendisi ayarlıyor.

Renk bozulmaları dediğiniz nedir?

Ayrıca HDR açınca karanlık sahnelerde parlaklık düşüp aydınlık sahnelerde yeniden parlıyor bende de. Sanırım HDR'ın çalışma mantığı bu zaten. Sahneye göre parlaklığı kendisi ayarlıyor.

Sanki fotoğraf efekti gibi ekran hafif sararıyor sepya efekti alıyor. Ayrıyetten oyun harici youtube da yada başka yerde dolaşırken ekran bir parlıyor bi kararıyor

Şuan metro exodus oynuyorum mesala hdr ı actıgımda hareket eden cisimlerin arkasında iz oluşuyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı